Arkadaşlar şu anda oyuna giremiyorum

İlk denememde HS doldu. Sonra sanki makine beni takmıyormuş gibi masaüstünde bıraktı. Foruma girdim dolaştım, modeme reset attım. Yine denedim bu sefer oyuna girdi loading geldi, 3-4 saniye sonra yine masaüstüne attı. Bir bilginiz var mı bu konuda?
kardeş oyunda sonuçta birtakım düzenlemelere gidiliyor boyle sorunlar normal bendede oluyordu bu sabah ingilizce açtım geçti yine
(05-19-2011 11:27 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]kardeş oyunda sonuçta birtakım düzenlemelere gidiliyor boyle sorunlar normal bendede oluyordu bu sabah ingilizce açtım geçti yine
Ben hep ingilizce giriyorum

İlk defa Loading bölümünde attı

Şaşırdım doğrusu.
İşte dene türkçe dene almanca dene virus pro kapat dene mecbur giricek 3 gündür oyun sorunlu

Virüs programında karantinada Warrock.exe vardır sanırım onu geri yükle sorunun çözülür

(05-19-2011 11:34 AM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Virüs programında karantinada Warrock.exe vardır sanırım onu geri yükle sorunun çözülür 
Antivirüs kullanmıyorum

Neyse biraz zaman geçsin tekrar denerim.
aynı sorun bende de oluyor hala . tüm söylenen yöntemleri denedim . güncelledim olmadı . ama şunun farkına vardım . Dirctx güncellemesi hakkında bir sorun var . chapter 3 de görseller daha yüksek olduğuna göre directx güncell olması gerekiyor . ve ben warrock içindeki directx dosyaşarına bakıyorum 2007 dosyaları var onu çözsem hallolcak çalışmalarım devam ediyor . çözünce konu açıcam

(05-19-2011 12:24 PM)SoloTÜRK Yazılan: [ -> ]aynı sorun bende de oluyor hala . tüm söylenen yöntemleri denedim . güncelledim olmadı . ama şunun farkına vardım . Dirctx güncellemesi hakkında bir sorun var . chapter 3 de görseller daha yüksek olduğuna göre directx güncell olması gerekiyor . ve ben warrock içindeki directx dosyaşarına bakıyorum 2007 dosyaları var onu çözsem hallolcak çalışmalarım devam ediyor . çözünce konu açıcam 
çözersen çoğu kişiye yardımcı olabiliceğine eminim ha gayret

Bende giremiyorum son gelen güncellemede neler varya merak ettim şimdi snipe yeni kostüm geldiyse güzel olur.