Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kopmalar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar yakın zamanlarda laptop aldım ve internetim kablosuzdur. Bir masaüstü birde laptop'tan giriyorum ilk zamanlarda kopmalar yoktu ama 2-3 hafta sonra laptopta internet kopmalar başladı ama sadece warrock'a girince bu sorun oluyor arkadaşlar dedi bende olmuyor öyle sorun kablosuzda sıkıntı yaşamıyorum lag'ta yok dedi allah allah dedim modemden 2 pc'den internete girince zaten kopmaların önüne hiç geçemiyorum modeme uzaklığım evde 10 metredir en fazla ve göstergede 4 ila 3 çubuk arasında çekiyor modemi
Laptopların genelinde galiba bu sorun var. Ben de çok yaşıyorum hatta düşünüyorum ya arkadaş hep de iyi oynadığım oyunlarımı bulur diye. Ancak; masaüstü bilgisayarlar da çok sık olmasa da aynı sorunu yaşıyor. Galiba oyun server v.b ile bir sorun var.
Ben de laptop kullanıyorum.Bir ara ben de çok sık kopma yaşamıştım.Ama bilgisayardan kaynaklanan bir kopma değilmiş,sonradan keşfettim. Meğerse Modemin takılı olduğu fiş gevşekmiş, temassızlıktan kaynaklanıyormuş. Hemen prizi değiştirdim ve temassızlık sorununu hallettim. Şu an kopma sorunum yok çok şükür. Ben kablosuz ağa her zaman karşıyım. Online oyun için kablolu ağ dışında tavsiye etmem, online oyunda Veri aktarım hızı çok önemlidir ve bu en iyi kabloyla sağlanır. Benim fikrim bu Smile
Referans Adresler