Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CRC hatası ile ilgili Yama Notları :
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
We just released a new patch that will address the current CRC game crashes.

Disable all Virus Scanners.
Please exit the game now and launch War Rock again.

If you encounter further problems or if the CRC errors return, then please give us as much information as possible to further diagnose the problem. Screenshots are extremely helpful as well.

Jericho !

Crc hatası alan oyuncular için yeni bir yama sunuldu.

Bütün Virüs Tarayıcılarınızı kapatın.
Oyunu kapatın ve tekrar başlatın.

Eğer halen CRC hatası alıyorsanız lütfen bize geri dönün. Bize bu sorunla ilgili bilgi verin. SS' almanız bize çok yardımcı olacaktır.

Bugünkü 43 mb'lık patchin özeti arkadaşlar Smile
yeni güncellemeyi yaptım ( 43 mb ) bende hata falan yok işin garip tarafı ya . hata verse ona göre çözüm arıcam . 4 kere sil kur yaptım kayıt defteri girdilerini bile sildim tekrar kurdum yok . hackshiled doluyor kapanıyor bu kadar başka birşey olmuyorSs.gif
Hackshield güncellemesi yapabilirsin. Virüs programı neden olabilir. Direct x güncelleme sorunu olabilir. Bunları yapıp tekrar döner misin bana.
bende dün 6 gibi düzeldi garip Smile
1. C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\data\HShield\Update autoup.exe çalıştırdım [Resim: bbbbbbbbn.png]

2. C:\Program Files\GamersFirst\War Rock\redist\DXRedist Mar09 update yaptım yükleme yaptı ama değişen birşey yok . şimdi

anladığım kadarıyla dirext ile ilgili güncelleme hatası var .
[Resim: aaaaaaab.png]
bendeki hiç bozulmadı.. Smile 3Mblik Patch Geldikten sonrada çalışıyordu bu patch geldi yinede çalışıyor Smile
microsoftun sitesinden DirectX End-User Runtime Web Installer full güncelini indirdim ama yine yok sapıtıcam ama artık Big Grin warrocka ait ne varsa komple sildim . resmi sitedenn tekrar indirdim kurdum . neden birşey olmuyor ya virüs prog. ve güvenlik duvarı kapalı . hs ve directx güncelledim yine aynı . güncellemeden önce tıkır tıkır çalışıorduwarrock . ne oldu da böyle oldu anlamış değilim
Referans Adresler