Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hep Boşu Boşuna !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İsraf derecesinde para harcıyoruz ama bedava olan TEBESSÜMü kendimizden esirgiyoruz,az gülüyoruz. Elimizden kitap yerine bilgisayarın mausu veya tv'nin kumandası hiç düşmüyor, boş konuşuyoruz.

( bu laflar banada geçerli tabikide Smile )

yani demek istiyorum o kadar çok pc basında zaman geçiriyoruzki hem zamanın ne kadar cok cabuk geçip sosyal hayatımızı gerçek hayatımızı kaybediyoruz artık dur diyelim. (( nasıl olucaksa artık Big Grin )
Benim sosyal hayatım gayet normal herşeye ayıracak vakit bulabiliyorum Smile Kendi düşünceniz saygı duymak lazım tabiki de Smile
Bunu durduramayız ama azaltabiliriz . Smile Normalide budur herhalde. Teknolojiden faydalanmak lazım Big Grin
Benim de gayet normal Smile
Benim elimden mouse düşmez. Ancak stajdaysam,okuldaysam yani evde yoksam pcde değilimdir evdeysem bütün gün pcden kalkmam zaten kalksamda yapıcak birşeyim yok en fazla yemek yerim Big Grin Yaklaşık 1 senedirde doğru düzgün TV izlemiyorum izlediğim tek şey arada bir komedi dükkanı ve olurda rast gelirse arka sokaklar he birde maç özetleri & ntvspor'da birkaç program
Aslında mause elde olmalı önemli olan o mauseyi niçin kullanıyor olman internettende kitap okuyup başka metinler okuyup bilgi edinebilirsin sosyal hayatın bozulması pekde mümkün değildir ya da ben kendime bakarak öyle konuşuyorda olabilirim.Genelde evde durmam arkadaşlarımda kalırım daha zevkli olar arkadaşlarımda bende ama evde tek olduğum zamanlar wr girerim ordada sosyal ortam kurarsın merak etme ama sen illa sosyal olucam ben gibi bi niyetin varsa şöyle al 2 3 eski arkını dolaş bulunduğun yerin güzel mekanlarını olmazsa cumaya git cemaatle sosyalleş (ben evde kılıyorumBig Grin) Yani sosyal olmak insanın doğasında olan birşey sosyal olmayan insanların bence büyük psikolojik sorunları vardır.Aslında kitap alıp okumakda sosyalleşmeyi engeller bence sosyalleşme insanlar arasında olur kitap insan değil kitap insanın en iyi dostuda değildir çünkü kötü gününde ne o senin umurunda olur nede sen onun ruhsuz ve cansız bir varlık nasıl canlı ve ruhlu bir varlığa dost olabilir ya bu atasözünü kim söyledi be Big Grin konuyu saptırdım asosyalleri kurtarcam derken valla İstanbul çevresindeysen gel senle taksim yapak Big Grin ama parada getir hehe
2005ten 2010 yılına kadar bilgisyar bir an elimden düşmezdi okul falan boşaydı fakat şöyle bir dönüp arkama baktığımda hiç bir şey göremedim, en ufak bir kazanç göremedim(Warrockta dahil), Allah'a şükür bilgisayar psikopatlığından kurtuldum. Yani sizde bunun farkına varmaya çalışın en yakın zamanda sadece bu bir arkadaş tavsiyesi.
Hiçbir zaman pc'ye fazla bağlı kalmamak gerekir Smile
(05-17-2011 09:36 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Aslında mause elde olmalı önemli olan o mauseyi niçin kullanıyor olman internettende kitap okuyup başka metinler okuyup bilgi edinebilirsin

Kitap okumak isteyen kişi, bilgi almak isteyen kişinin ayağına gelmez bunları yapmak isteyen kişi bunların ayağına gitmelidir, devamlı kovalamalıdır anlıyorsun beni değil mi? Smile
açıkcası PC hayatımı mahvetti derslerde düşüş olmadı ama sosyal hayatım bitti diyebiliriz Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler