Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: CRC Checksum Error Resmi forumdaki %100 çözüm !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
2. link kırık açılmıyor bende
%100 DENENDİ ÇALIŞIYOR VE ATMA YOK OYUNDAN ...
şuana kadar çalışan ve yaklaşık 1,30 saat kadar oyanamama rağmen tık bile demedi..helal olsun resmi siteden alıp koyan arkadşım eline sağlık ..+ repimi verdim Smile
hepsini yaptım ama oyunda 5 dk duruyor donuyor ve atıyor ne hatası verdiğini bile yazmıyor.
texture hatası verior önceden giriodu şimdi hiç girmio
(05-17-2011 10:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(05-17-2011 09:42 PM)ilteris Yazılan: [ -> ]Dediklerinizi adım adım yaptıktan sonra yeni bi hata aldım.
Oyun loading yapılırken şu hata çıkıyor<<<
CRC Checksum Error - Animation\AG\1t_Animations\Throw/Snowball.AG

ya işin püf noktası oyunun şunda şunda hata var dediği tüm dosyaları tekrar indireceksin olay bundan ibaret onlar eşleşene kadar böyle sürecek

Peki acaba nerden bulabilirim bu hatalı dosyaların orjinallerini yardımcı olabilirmisiniz?
beyler bende hackshield doluyo . dolma işlemi bittikten sonra kapanıyor . o kadar . warrock exe çalışmıyor . bu yöntem oyunla ilgili tüm hatalarımı kapsıyor ? YOKSA sadece oyun içindeyken atmaması için mi book.gif
çok teşekkür ederim beyler eyvallah Smile)
bu oyun nezaman adam olcak yahu.episode 3 (chapter 2)'de hackler tamamen kalkcak dendi, chapter 3 geldi 60 lvl gold preli adam opk yapiyo.hemde harbor ida'da filan degil.pargona, engrene gibi yerlerde.
hiyar herifler bunlari tek tek 2shared'e kiycaklarina adam gibi bi guncellemeyle direk oyuna atsalar ya.
bu oyunun hali bellide bizim halimiz nolcak onu merak ediyom.
Oyundan atıyor 5 dk geçmeden.
83 dakika bi oyun için beklenir mi ya . bunların yüklicekleri site bu kadar olur . modeme reset atıp yeni ip al oo uğraş babam uğraş . birde bu konuyu hazırlayan arkadaşın ne kadar uğraştığını düşünürsek bu oyunu yapanlara yazıklar olsun demeden edemem . alt tarafı oyun .
EDİT : olmadı kardeş hackshield dolduktan sonra direk kapanıyor hiç açılmıyordu yöntemi aynen yaptım dikkatlice ama yine aynı değişen birşey yok başka çare
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler