Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternet ve Sistem geri yükleme problemim ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
2 gündür bilgisayarım internete girmiyor nededini çözemedim ama avg anti-virüs programını bilgisayarıma kurarken bi kaç program daha açtım(ts ve mozilla firefox) bilgisayarım dondu ve bende reset attım bilgisayara.O andan sonra internete girmemeye başladı.Bende sistem geri yükleme yapiyim belki düzelir dedim sistem geri yükleme yapmaya çalıştım ama sistem geri yükleme yaparken çubuk doluyor bilgisayar yeniden başlatılıyor ve sonra sistem geri yüklemesi tamamlanamadı diyor.Bunu güvenli kiptede yaptım yine aynı şey oldu bu 2 problemi düzeltmem için ne yapmam gerekir?
Modemine Baglı Olan Splitter den Ana Hat Kablosunu Çıkarıp Direk Olarak Modeme Takıp İnternet Işıklarının Yanmasını Bekle.Bendede Böle Olmuştu.Bu Şekilde Düzeldi.
(05-17-2011 07:13 PM)heskeyy23 Yazılan: [ -> ]Modemine Baglı Olan Splitter den Ana Hat Kablosunu Çıkarıp Direk Olarak Modeme Takıp İnternet Işıklarının Yanmasını Bekle.Bendede Böle Olmuştu.Bu Şekilde Düzeldi.

Problemin modemden kaynaklandığını sanmıyorum babamın laptopundan bağlanıyorum sorunsuz bağlanıyor.Modem le bilgisayarımın arasındaki tek bağlantıda ethernet kablosu bu arada diğerleri modemden prizlere gidiyo.
Başka Bir Ethernet Kablosu İle Dene Veya Modemin Reset Tuşuna Hiç Çekmeden 3-5 dk Basılı Tut.2 Dakika Bekle Modem İle Elektrik Kablosunu 10-15 Sn Çıkar Tak.Tekrar Dene.
Referans Adresler