Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gizemli Keops Piramidi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kahire'de bulunan "Keops Piramidi" her biri on iki ton olan iki buçuk milyon bloktan oluşmuştur.Günde on blok yerleştirilmesi halinde yapımı 664 yıl sürer.Piramidin üstünden geçen meridyen, karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böler.Ve piramidin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunduğu iddia edilir.Yüksekliğinin (164 m) bir milyarla çarpımı Güneş ile Dünya arasındaki uzaklığı verir.Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesi pi (3,14) sayısını verir.
[Resim: keops-piramidi_43687.jpg]

Piramitlerin içerisinde ultrasound, radar, sonar gibi cihazlar çalışmaz.Kirletilmiş su, birkaç gün piramidin içinde bırakıldığında arıtılmış olarak bulunur.Piramidin içerisinde süt birkaç gün süreyle taze kalır ve sonunda bozulmadan yoğurt haline gelir.Bitkiler piramit içerisinde daha hızlı büyür.Çöp bidonunu içindeki yemek artıkları hiç koku yaymadan mumyalaşır.Kesik, yanık, sıyrık gibi yarlar piramidin içinde çabuk iyileşir.
[Resim: keops-piramidi.jpg]

Piramidin içi yazın soğuk, kışın sıcak olur.Piramit kimin adına yapıldıysa onun bulunduğu odaya yılda iki kez güneş girer ve bu günlerin onun doğduğu ve tahta çıktığı günler olduğu söylenir.

Kaynak: Ana Britanica
Biliyordum bunları, piramitler her zaman ilgimi çeken bir konu olmuştur. Özellikle hala keşfedilmemiş bölümleri olmasıyla.
Geçenlerde Neo'dan Bir Belgesel izledim mısırlılar piramitler ve atlantis hakkında gerçekten inanılması güç şeyler var
Çok ilginç. Bu olayların bilimsel bir açıklaması yok herhalde ? Ss.gif
Bunu gemiye yükleyip çalarlar
Çok ilginç gerçekten. Benim de hep ilgimi çekmiştir bu konu.
(05-17-2011 05:35 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Çok ilginç gerçekten. Benim de hep ilgimi çekmiştir bu konu.
1 adetinide dünyanın en büyük vinci kaldıramıo:)cok sıradısı birsey bunlarSmile
(05-17-2011 06:10 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]1 adetinide dünyanın en büyük vinci kaldıramıo:)cok sıradısı birsey bunlarSmile

İnsan beyni piramitleri kaldırıp kaçırtabilir... Hatta gemiye yüklettirebilir,kara yolundan kaçırttıra bilir.

Bkz : İzlemeyi bırakın sadece 1.43'ü açın
http://www.youtube.com/watch?v=sgRyp1deigY
çok ilgimi çekiyo bunlar gerçektende sıra dışı yapılar...beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler