Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayarım iyi olmasına rağmen oyun kasıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar ben yeni bir bilgisayar toplattırdım. Warrock yükledim ve oynarken adamlar aynı anda ateş edince kasıyor. Önce bilgisayarımın özelliklerini vereyim:
İntel core i7 cpu 2 66 ghz,
4gb ddr3 ram,
Nvidia GeForce gtx 295 ekran kartı,
500gb hard disk C,
Windows vista ultimate 64 bit,
gibi özellikleri var. Modemim airties Rt 211 ve bağlantı hızım 8.
Neden olduğunu çok merak ediyorum, bilen varsa yardımı için çok teşekkür ediyorum.
Bu sistemde kasması nerdeyse imkansız gibi.Ama virüs gibi zararlı yazılımlar kasmaya sebep olabilir.İlk önce bi virüs taraması yap sonra yine kasma olursa format atmayı dene eğer yinede kasarsa bilgisayarı aldığın yere ya da bilgisayarcıya götür.Benim fikirlerim bunlar.Başkası neder bilmem...
Aman tanrıııımmmm Gtx 295 hayallerimin kartı Big Grin
Harbi imkansız bendede bayramda mesela kasmazdı m14 atınca ama şimdi format atmama rağmen arada 8 lik odada kasıyor oyunda sorun var bence..

3 gb ram 256 ekran kartı ve 2.4 ghz

8400 M Gs nvidia ekran kartı

İşlemci İNTEL Centrino mu ne Big GrinBig Grin
oyun grafigini düsür Big Grin
ekran iyi olmaz ama temiz oynarsin Big Grin
Düşük seviyelerde oynamaya bak.
Evet Düşük Seviyede Oyna .)
ilk olarak ekran kartı driver'ini tekrar bi onar ..
2. si i serisi yapman güzel fakat işlemcin düşük i serisine yakışmaz
3. sü vista kurman büyük hata xp veya win7 kurmanı öneririm

Kasma olarak panda , norton , avast ve kaspersky'da makinanı içli dışlı tarat .. hepsiyle tek tek yaptık dan sonra avast ile bios u da tarat,

ve teknik den anlıyosan her hafta fan aralarını temizle anakartın termal macunu ne durumda gözden geçir , Bunları bilmiyorsan hiç karışma

şimdilik diyeceklerim bu kadar bunları yap bildiklerini ama bilmediklerine sakın elini sürme , birşey olursa özel mesajla ulaş bana
işletim sistemini deiştir windows 7 ultimate veya XP Professional yap Wista %50 ram yiyor birde ramları soket yerinden sök bezle sil sonra yerine tak ramlar tozlanınca fazla performans göstermez!
Referans Adresler