Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyuna Girememe Sorunu Çözümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
hata verdi attı oyundan Smile
Şu anda girdim oyuna hiç bir sorun vermedi her gün girdiğim gibi girdim ??

10 dakika sonra atıyormuş Smile
Yaa bu ne zaman kadar Boyle Devam Edecek ?
Mutlaka ki Gamersfirst acıklama yapacaktır ama boyle devam ederse full itemli çarım var süreleri bitecek
itemler var.
Ama ben sorunun kesinlikle yine dillerde oldugunu dusundugum için yabancı siteden dil indirdim kurdum ama aynı hatayı alıyorum
hala arastırıyorum bulursam forumda paylasacagım
Saygılar... beyfendi
(05-17-2011 03:27 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]Şu anda girdim oyuna hiç bir sorun vermedi her gün girdiğim gibi girdim ??

10 dakika sonra atıyormuş Smile
İlginç..sırrını verirmisin bizede Big Grin
(05-17-2011 03:29 PM)canerix Yazılan: [ -> ]Yaa bu ne zaman kadar Boyle Devam Edecek ?
Mutlaka ki Gamersfirst acıklama yapacaktır ama boyle devam ederse full itemli çarım var süreleri bitecek
itemler var.
Ama ben sorunun kesinlikle yine dillerde oldugunu dusundugum için yabancı siteden dil indirdim kurdum ama aynı hatayı alıyorum
hala arastırıyorum bulursam forumda paylasacagım
Saygılar... beyfendi

Resmi forumu 5 saattir takip ediyorum şu anda bir çözüm sunulmadı. Presi gidenler üzülmesin rollback yapılacaktır %90 . Sonuç olduğunda sizlerle paylaşacağım.
bende türkçedede giriyo ama 5 dakika sonra warrock.exe hata veriyo
Bende sorunsuz oyuna giriyor Middle-East'da yarım saat kadar oldu halen oynuyorum victory.gif
Ulan her patchde yeni bir sorun ne zamana kadar giremeyecegiz oyuna bi açıklaması olanda yok ..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler