Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film önerisinde bulunur musunuz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar hasta oldugum için okula gidemiyorum 6 saat warrock oynayarak geçmez çok güzel dediğiniz birkaç filmi yazarmısınız.(Komedi filmi olursa daha iyi olur)Şimdiden teşekkür ederim
Oyuna zaten girilmiyor ben de film izleyeceğim şimdi. Komedi filmi pek izlemem ama güzel örneklerini zamanında izlemiştim;

The Hangover : Efsane komedi filmidir.
The Big Lebowski

Bir de The Bucket List'i öneriyorum hepsinden ayrı bir yerde. Komedi'nin yanı sıra çok keyifli bir macera filmidir.
1. epic movie 2. biri beni ısırdı 3. kucuk adam 4.click 5. korkunc bir film 5 bu kadar yeter heralde Big Grin
saolun şu filmlere bakayım hangisi hoşuma giderse izlerim
Hop dedik çıktıysa onu izlemeni tavsiye ederim
Bring it to love win : komedi-duygusal (dans içerikli çoğunluk)
İnception : bilim-kurgu(şiddetle tavsiye ederim)
baseketball eski fakat süper komik bi film(bence) Big Grin
filim bende sorulur 3 yıldır günde 2 film izliyom komedi filmi istiyosan romantik komedi var üç tane matthew mcconagey filmi 1 . Altın Şans 2. Düş Yakamızdan 3. Hayalet Sevgililerim sonra aksiyon macera istiyorsan nicholas cagenin sihirbazın cıragı izle tam sinema şöleni
Biraz geç oldu ama birdaha böyle bir durum olursa ya da komedi izlemek istersen küçük adam önermiş arkadaş gerçekdende komik bir filmdir Ali G izle kesin yerlere yatarsın birde disaster movie var oda güzel.
Komedi Filmi Vay Arkadaş tabi bulabilirsenSmile bide Aşk Tesadüfleri Sever Süper Bir Film Kesinlikle izlemeni Tavsiye ederim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler