Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nba finale doğru :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Lakers ve Boston gibi 2 favori takımın finale elveda demesinden sonra gözler Miami & Chicago Oklahama & Dallas ' a çevrildi. Dallas'ın beklenmedik 4-0 lık galibiyeti Boston'ın Miami karşısındaki çöküşü ile şimdi beklenmedik bir finale doğru yol alan Nba 'e bir göz atalım Smile Oynanan Heat & Bulls maçı sonrası favori olarak gösterilen Heat Miami karşısında ilk yenilgisini aldı. 103.82 biten maçta Derrick Rose 28 sayı kaydetti. Miami'deki kopukluk dikkatimi çekmedi değil. Hiç takmadılar maçı başta önde giden maç aniden Chicago'nun tarafına geçti. Maçın özetini BURADAN izleyebilirsiniz.

Yarın oklahama & Dallas maçını izleyebilirsiniz. Genel olarak sizce finale kalacak 2 takım ? Yorumlarınızı bekliyorum. Smile
maçlar cok geç Smile
(05-17-2011 12:14 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]maçlar cok geç Smile

Geç ama izlenmeye değer maçlar. Smile Açıkçası futboldan daha keyifli Smile
(05-17-2011 12:20 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]

futbolla boy ölçüşemez benim açımdan bir Fenerbahçe-Ankaragücü maçını Nba Finallerini yerinde izlemeye değişmem Smile
(05-17-2011 12:22 AM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(05-17-2011 12:20 AM)yasazeki Yazılan: [ -> ]

futbolla boy ölçüşemez benim açımdan bir Fenerbahçe-Ankaragücü maçını Nba Finallerini yerinde izlemeye değişmem Smile

Tabii farklı bakış açıları Smile Farklı düşünceler farklı keyifler Tongue
Heats kesin finalde fakat gine ani yenilgiye sebep olabilirler.
Boozer-rose 2'lisi akarTR yaparsa 1.bulls olabilir.
Noah'in caylakligini bilirdim yerinde duramayan,olduğu yerde savunma koşusu yapan heyecanlı biriydi ama iyi yetisirildi şimdi cok Olgun ve wade'ye blok vurabilecek kapasitede wuhuhu
Noah beni duyuyorsan eğer o bıyıkları kestir !

Sherlock

Finalin adı > Chicago & Dallas
Chicago - Dallas olur bence.
Derrick Rose zaten ölümüne oynuyor. Bence de finali hakeden takım Chicago. Dallas maçları ne olur bilemiyorum Oklahama bir şaşırtma yapabilir. Westbrook deli oynuyor.
Chicago ilk maçı almasaydı bu yorumlar Miami-Dallas olurdu, ben söyliyim.
Final Miami-Dallas, şampiyon ise Dallas diyorum.

Koyu bir Memphis'li olarak takımımın elenmesi ise son derece üzücü. Rudy Gay sakatlanmasaydı şu anda Oklohama yerine Memphis'in adı geçiyor olurdu.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler