Neredeyse 1 saati geçik baya uzun videolar izlemesi sıkıcı gibi ama olsun uğrasmıssın teşekkürler
Emeğe saygı izleyemedim ama olsun yer imlerine attım vakit buldukça izlerim.
Bu arada 1.videodaki şarkının adı nedir?
benim mevzum izlerim bunu

Bende sniper çok severim ama nedense bir türlü oyunlarda kullanamam

Müsait olduğum zaman izleyeceğim belki bir faydası dokunur

Bu arada Bad Company 2 MP ne güzelmiş öyle

Adam emekli manyak

Mehmet abi online ders eğitimlerine başlatalım seni manager'in olarak fiyatı senin aylık internet paranın çeyreğini karşılayacak bir fiyat ile başlangıç yapabiliriz veya yarısı.. Çok ünlü olursan ( tabi bende menejerin olarak ünlü olacağım :O) aylık internet parasının tamamını karşılatabilme hakkına sahip oluruz oyuncularımıza karşı

Güzel emeğine saygı bende bfbc2 de heavy medalde güzel snip kasıyorum.
Ama herşey bir yana bende yerçekimi ivmesi var formülü yani uzaklığa göre merminin yada bir cismin ne kadar alçalıcağı.Formül çook uzun 6 kare kök le başlıyor 6 nın virgülü ve sonrası var not olarak duruyordu bende ve keskin dürbünümde var dürbünlerin ayarları vardır silaha göre genelde ortasındaki civatalarda olur onlar + işaretini oynatır silaha göre ayarlanır ve dürbünün bakılan kısmında 0 + 1 ayarı vardır (hepsinde değil bazı dürbünlerde yakınlık ayarı var) bendeki ayar netlik görüntü ve nişanı netleştirme 0 a çevirince + 1 e çevirince görüntü netleşir . işareti ise orta ayardır 2 görüntüyüde eşitler ve netleştirme sadece senin gözüne kalmıştır ve birşey daha eğer dürbününü veya silahını sabitlemez isen elindeki kalp atışının etkisiyle dürbün uzağa bakıyorsan feci titrer bir kaç tüfekle ateş etmişliğim var keskin nişancılar nasıl oluyorsa bazıları ateş etikden sonra gözlerini kapamıyor alışkanlık artık

ilk atışım dürbünsüz hedefin yarım metre sağına gelmişti ve gözlerim kapanmıştı ama silah av tüfeği olduğu için göz yoktu sadece arpacık saçma gelmişti banada yakın zamanda bir tüfek alıp dürbünü monte etmeyi düşünüyorum ama + ayarı uymaz diye korkuyorum.Gerçekdende keskin nişancıların işi zor en iyi keskin nişancılar Türk'ler dir bence uçakda olduğumuz gibi ve TSK nın envanterinde dünyanın en bilindik ve en kullanışlı nişancı tüfekleri var bunlara m82 aw50 ve intervention m200 peki bunlar neden kullanılmıyo derseniz nato antlaşması yüzünden nato üyesi olduğumuz için kulanmamız gereken mermileri nato onaylıyor mermiler sadece yaralıyıcı olucak öldürücü olmayacak gibi saçma kuralları var benim cevabım ise amerika girdiği devletlerde 7.62x51mm mermi kullansın kaçtane ıraklı ve afganistanlının 50 kalibreyle kafaları parçalanmış resimleri var bizde bu nişancılık işi arkeri görev iken amerikada sadece eğlence haline gelmiş yazık yazık.
İşte size gerçek nişancı juba bi aralar haberlerimize konu oldu adamın kullandığı silah Dragunov SVD bütün dünyada genel bir silah ve bu manyak adam tüfeğe dürbünden başka birde kamera takmış zoom da yapmışki avlarını göstersin
Adamın silahı hakkında bilgi isteyenler soğuk savaş döneminde sovyetler birliğinde Evgeniy Fedorovich Dragunov tarafından yapılan Rusça ismi Снайперская винтовка Драгунова olan soğuk savaşdan kalma olsada halada gündemde olan zekice yapılan bir silah ve Türkiye'de Kanas denilen tüfek 4 ayrı mermi kullanır izli,normal,zırh delici birde manevra olması gerek bir buçuk km den çelik yeleği deler normal mermisiyle şunuda bilin çelik yelek çelik değildir sarı bir iptir.
Jubayı biliyorum bütün videolarını izledim birçoğunda ıskalıyor.Tabiki atış pozisyonu zor.Aracın içinden atış yapıyordu.O koşullara göre yine iyi vuruş yapıyordu.Ama bildiğim kadarıyla onuda vurdular.( yanlış bilmiyorsam )