Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu Bırakıyorum!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu oyunu çok sevmiştim aslında ne kadar oyunum varsa bırakmıştım sırf warrockta iyi bir yere gelmek için ama sağ olsun şu hacklar ve bu hacklara küfür eden insanlar yüzünden oyundan aşırı bir şekilde soğudum
Odanın adını ''Siege Evil7style KÜFÜRYOK'' bakın özellikle yazıyorum ''KÜFÜRYOK'' diye ama bir hack oyuna girince kıyamet kopuyor resmen onun utanacağı yerde ben utanıyorum 9 ay karnında bizi koruyan doğduktan sonra 3-4(ömrünün sonuna kadar) yıl boyunca bize çok çok iyi bakan annemize aklınıza gelmeyecek küfürler eden bu insanlarla beraber olamam ne zamanki şu hacklar ve bu küfür eden çocuklar diyorum cahil insanlar belki küfür'ün ne olduğunu bilmiyorlar ama bu insanlar bu oyundan gidene kadar oyunu bırakmayı düşünüyorum hackların gideceğine pek inanmıyorum ve merak ediyorum şu hacklar ahirette nasıl ödeyecekler bizim hakkımızı

Oyunda ve forumda beni Dinleyen bana yardım eden herkese teşekkür ediyorum...

SAYGILARIMLA EVİL7STYLE Smile
En iyisi hack cok fazla var kardes hayatta başarılar
Bende uzun bi ara bırakmıştım 5 ay felan 1 ay oldu oynuyorum en iyi çözüm middle'de veya avrupada oynamak küfür etseler bile anlamassın Smile
(05-16-2011 05:19 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]En iyisi hack cok fazla var kardes hayatta başarılar
Bende uzun bi ara bırakmıştım 5 ay felan 1 ay oldu oynuyorum en iyi çözüm middle'de veya avrupada oynamak küfür etseler bile anlamassın Smile

Haklısın aslında oyunu hiç bırakmak istemiyorum 2 yıldır bende oynamıyorum daha 15 gün olmadan böyle olması hiç iyi olmadı
en iyisni yapıyosun bu kadar ilerlemesem direk başka bi oyuna geçicem ama artık fps ler sıkıyo
Middle_East Server 4Ever Smile
(05-16-2011 05:27 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]en iyisni yapıyosun bu kadar ilerlemesem direk başka bi oyuna geçicem ama artık fps ler sıkıyo

Daha oyunlarla bir ilgim kalmadı zaten okuldan atılıyorum bu sene bir işe girip çalışacağım artık
(05-16-2011 05:32 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]
(05-16-2011 05:27 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]en iyisni yapıyosun bu kadar ilerlemesem direk başka bi oyuna geçicem ama artık fps ler sıkıyo

Daha oyunlarla bir ilgim kalmadı zaten okuldan atılıyorum bu sene bir işe girip çalışacağım artık

2. sene tekrar ?
Birde bilginiz 1 aylık oynaya bileceğim bir oyun biliyorsanız söyler misiniz?
(05-16-2011 05:33 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]
(05-16-2011 05:32 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]

2. sene tekrar ?

Evet bu 2. seneydi ve gine kalıyorum
(05-16-2011 05:32 PM)D3viLsLorD Yazılan: [ -> ]Middle_East Server 4Ever Smile

Aynen Middle_east server ında ortam daha sakin, lag da daha az oluyor. Ben tr ye zombi yapmak için giriyorum sadece. Bir de arada Middle_east te Conturas yapacak adam bulamazsam, girerim TR ye onun dışında pek girmem Smile
APB çıkıyor diyorlar Mayısın 18'inde. Böyle giderse bende ona geçmeyi düşünüyorum ama hadi hayırlısı adamım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler