Olur böyle neden olur onun lvl i var senin yok lvl kavramı bu oyunu oynayanlar için önemli olmamalı arkadaşlarının dediğini yap ve tw verceğini odadaki herkeze söyleki hack olmadığını anlasınlar ondan da tw iste hack olduğuna dair.Dün gece başıma gelen bir olayda wh karşı takımdaydı ne dediysem dinletemedim tw istedim vermedi ve onun yerine ana bacı söven biri o adamı savundu.Oyunda normal oyuncular artık hacklerden yana olmaya başladı hack karşılığı kod veren bile oluyor.Yapabileceğin tekşey şu oyunu adam akıllı oynayanların odasına girmek benim odamda sana yer var kardeşim beklerin wtr üyelerinden hack çıkacağı çok nadir.
Ohooo bana hack diyip küfür edenlerin ss'sini çeksem pc çöker o yüzden sana küfür ederlerse sen etme ben etmemye çalışıyorum ama işe ana baba girince sabrım taşıyor hack derlersede sana karşı takımdan hee tamam kardeş yaz aynı takımdan biri sana hack diorsa yandın çünkü herkes aşaıda görüor anketi çat basıyor y tuşuna.
Middle Eastte takılmanı öneririm

Benim durumum çok daha farklı. Hackler odalarda kendileri veto edilmemek için başkalarını atarlar ya. Bizim beyinsiz insanımızda anlamadan dinlemeden Y tuşuna basar. Geçen gün bu olay geldi başıma odadan atıldım. Daha sonra bir odaya girdiğimde biri beni veto etti. Niye diye sorduğumda bugün seni atmıştık odadan hacksin sen demişti

perfectch0ice benim hesabım bu adamlar 3arkadaş dolaşıp hacker bu diyip odadan attlar.o günden beri kılım bu ss koyan arkadaşa yaşım 20 hesabımda famas retail var.Sizin hack olmanız veya olmamnız beni zerre ilgilendirmiyor.WUF clanındandım beni bilen bilir.KUFUR ETMİŞ DEMİŞ arkadaş ss koy çk merak ettim ne yazmışım.Hesabı tek ben oynuyorum ss i koy elinde kanıt yoksa iftira atma