05-15-2011, 12:56 AM
Bu fikir xshooterzz yaptıgı seyden cıktı xD bende yapıyım dedim
Ben : 1. sorum oyunla ilgileniyor musunuz durum nedir?
Desdemona : Tabiki biz gece gündüz oturup daha iyi Update cıkarmaya calısıyoruz
Ben : gercekten mi ?
Desdemona : evet simdi yakında yeni update cıkarıcaz hemde yeni sihirli deyneklerle
Ben : sihirli deynek warrock gibi bir oyuna uymuyor
Desdemona : Evet böyle oyunlarda kafası karısması normal cünkü cok calısanımız war
Ben : sorabilirmiyim kac kişi K2 icin calsıyo ?
Desdemona : ehmmm..... 2 kişi özür dilerim 1 kiişi cünkü öteki odada calısan temizlikci ( daha iyi bişi wardı unuttum)
Ben : 2. sorum bugündan ve eskiden warrock listesine bakarsak bazı oyuncuların lvln ettigini biliyoruz ama siz hiç birsey yapmıyorsunuz buna ne diyeceksiniz ?
Desdemona: Tabiki birseyler yapıyoruz
Ben : ne yapıyorsunuz?
Desdemona:hmm.... oturup kahve icip dedikodu ediyoruz, bu insanlara yardım etmek varken...
Ben : tmm ... buna birsey demiyorum.. 3.sorum Bugünlerde bir hack cıkarıldı adı "scrip" her silahı itemshop'dan 1dinara almak icin , neden bu hack cıktıktan sonra Marketplace'De silahları koydunuz _?
Desdemona:Evet aslında biz m4a1 gold silahını ilk 2015 yılında marketplace'de vericektik ama siz bize istek yaptıgınız icin koyduk, bizde suan bütün warrock korea dosyalarıda var ama simdi cıkmıcak
Ben :
simdi seni durdurkmak zorundayyım , bu gercekten bir sımarıklık
Desdemona : hayır.. değil
Ben : evet ..öyle, Allahımmm neyse
Daha sonra devam edicem ( warrock'un gercek hali)
Ben : 1. sorum oyunla ilgileniyor musunuz durum nedir?
Desdemona : Tabiki biz gece gündüz oturup daha iyi Update cıkarmaya calısıyoruz
Ben : gercekten mi ?
Desdemona : evet simdi yakında yeni update cıkarıcaz hemde yeni sihirli deyneklerle
Ben : sihirli deynek warrock gibi bir oyuna uymuyor
Desdemona : Evet böyle oyunlarda kafası karısması normal cünkü cok calısanımız war
Ben : sorabilirmiyim kac kişi K2 icin calsıyo ?
Desdemona : ehmmm..... 2 kişi özür dilerim 1 kiişi cünkü öteki odada calısan temizlikci ( daha iyi bişi wardı unuttum)
Ben : 2. sorum bugündan ve eskiden warrock listesine bakarsak bazı oyuncuların lvln ettigini biliyoruz ama siz hiç birsey yapmıyorsunuz buna ne diyeceksiniz ?
Desdemona: Tabiki birseyler yapıyoruz
Ben : ne yapıyorsunuz?
Desdemona:hmm.... oturup kahve icip dedikodu ediyoruz, bu insanlara yardım etmek varken...
Ben : tmm ... buna birsey demiyorum.. 3.sorum Bugünlerde bir hack cıkarıldı adı "scrip" her silahı itemshop'dan 1dinara almak icin , neden bu hack cıktıktan sonra Marketplace'De silahları koydunuz _?
Desdemona:Evet aslında biz m4a1 gold silahını ilk 2015 yılında marketplace'de vericektik ama siz bize istek yaptıgınız icin koyduk, bizde suan bütün warrock korea dosyalarıda var ama simdi cıkmıcak
Ben :
simdi seni durdurkmak zorundayyım , bu gercekten bir sımarıklıkDesdemona : hayır.. değil
Ben : evet ..öyle, Allahımmm neyse

Daha sonra devam edicem ( warrock'un gercek hali)
Çok beğendim