Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WR hata.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Launcher' de Game start a bastıktan sonra bu hatayı alıyorum.

[Resim: adsztj.png]

Önerilerinizi bekliyorum.
Hack Shield ve System -> Warrock.Exe degiş...
System' in içindeki mi ?
Evet.Bendeki sağlam degil bir kaç program yükledim sağlam temiz biri upload edebilirse iyi olur.
Peki, benim anlamadığım dosya nasıl bolzuluyor? Bugün formatlandı ve virüs programı yok..
(02-06-2010 11:57 PM)l3esiikt4s Yazılan: [ -> ]Hack Shield ve System -> Warrock.Exe degiş...

benden önce yazmışsın,ama bu değişimde güvenlik duvarı hariç Virüs programın varsa devre dısı bırakıcaksın , AVG ve Nod32 varsa system klasörünü karantinaya alıcaksın ve warrock exesini klasör haline getirip onu da karantinaya alıcaksın.. Exe ve klasör değiştirdiğinde version'u 1 patch geri alıp yeni patch'ı çek..
Ben bunları yapınca düzeldi ve ben düzeldigi için sizede söyliyorum yalan söyleyecek veya yanlış bir bilgi verecek halim yok
(02-07-2010 12:02 AM)l3esiikt4s Yazılan: [ -> ]Ben bunları yapınca düzeldi ve ben düzeldigi için sizede söyliyorum yalan söyleyecek veya yanlış bir bilgi verecek halim yok

Sakin ol ÖzgünSmile

Msn açTongue
(02-07-2010 12:02 AM)l3esiikt4s Yazılan: [ -> ]Ben bunları yapınca düzeldi ve ben düzeldigi için sizede söyliyorum yalan söyleyecek veya yanlış bir bilgi verecek halim yok

hayır canım yanlışın yok,HS;güvenlik duvarıyla çakışıyor ve DLL dosyalarını bozuyor dll dosyalarında 1 kodun bile değişmesi onun ölüme doğru sürüklemek olur,klasör değiştirmen faydalı onarmadan direk yenisini koyuyorsun..
Biri WR exe yi upload edebilir mi?..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler