Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum kuralları hakkında bir hatırlatma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kural 1-) Siyasi içerikli, bölücü, ayrıştırıcı, insanların asimile edilmesine yönelik konuların açılması ve mesajların atılması yasaktır. Her şeyden önemlisi ani şok etkisi yaratabilecek unsurlar "video, ses, görüntü, vs.." paylaşımları ile insanları bezdirici şakalar "bilgisayarda ya da browserda ard arda açılan uyarı mesajı şakası, vs.." kesinlikle yasaktır.

Bu kadar basit.
Demin bir konu açılmış.Sanırım yöneticilerin gözünden kaçtı.Hem diyorsun ki konunun içinde siyaset yok hemde ona kapak olsun buna kapak olsun.Altında da bir sürü yorum.

Arkadaşlar tekrardan hatırlatıyorum.Burası bir Warrock oyunu forumudur.Burada siyasete yer yok.Çok mu siyaset yapmak istiyorsunuz, birileriyle tartışmak mı istiyorsunuz, birilerini kapak mı etmek istiyorsunuz.Girin Google'a araştırın, bulun siteleri istediğiniz paylaşın, tartışmanızı yapın.Burada bunları yapmanın hem anlamı yok hem de gereği yok.

Umarım demek istediklerim anlaşılmıştır.
Son derece yerinde bir hatırlatma olmuş sınırı aşmamak lazım Smile
beyfendiadamım

TaTy

Kanka napacan he ? napacan ? Big GrinBig GrinBig Grin
Katılıyorum.
(05-14-2011 11:36 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Kanka napacan he ? napacan ? Big GrinBig GrinBig Grin

Хорошо, спасибо. А у Вас?
Batu su hakkında başlıklı konuları da yasaklasak ?
Veya konu başlığında hakkında kelimesini kaldırsak ? :$ :$
Hakkında yazana 30 ceza puanı nasıl Big Grin
O konuyu açan benim herkez bilsin kapak olsun dediğim kişilerle o kişiyle dalga geçen kişiler konuyu tam okumadan hareket etmiyelim gerçekdende insanların ön yargılarını parçalamak Einstein'in atomu parçalamasından daha zormuş.En azından şu güzel forumda detaya bakarak yorum atanlar var yorum pozitifte olsa negatifte olsa ben o insanların beynini öpeyim.Smile

Olayı şöyle düşün arakadaşım sen bir kelimeyi yanlış söyledin ve senle herkez dalga geçti sen bir kelime ettin ve o kişilere bu kapak oldu sence bu siyasimi ister yoldan geçen adam ol ister siyasetçi bu kişiliksel bir olay ve bu kişiyi seven kişilerin olaya kapak demesinin tek bir zerresinde bile siyaset yoktur.
İyi Oldu .
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler