Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bunları Biliyormuydunuz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1-)Kendi dirseğini yalamanın imkansız olduğunu
2-)Ördeğin vakvaklamasının yankı yaratmadığını ve bunu kimsenin açıklayamadığını
3-)Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini
4-)Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini (Mmmmh!!Smile
5-)İdrarın zifiri karanlıkta parladığını
6-)Eğer çok şiddetli hapşırırsan, kaburgalarından birini kırabileceğini
Hapşırmayı engellemeye calışırsan, başındaki veya boynundaki damarlardan birinin yırtılabileceğini ve ölebileceğini
Hapşırdığın sırada gözlerini açık tutmaya çalışırsan, yerlerinden fırlayabileceklerini
7-)Domuzların vücut yapılarından dolayı hiçbir zaman başlarını yukarı kaldırıp gökyüzüne bakamadıklarını
8-)Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını
9-)Farelerin ve atların kusamadıklarını
10-)1 saat süreyle kulaklıkla birşey dinlemenin kulaktaki bakteri sayısını %700 arttırdığını
11-)Çakmağın kibritten önce bulunduğunu
12-)Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz olduğunu
Bu yazıyı okuyan insanların %75 inden fazlasının, dirseklerini yalamaya çalışacaklarını

NOT: ALINTIDIR..
4-)Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini (Mmmmh!!

Sadece bunu bilmiyordum Smile..
(05-14-2011 03:11 PM)xshooterzz Yazılan: [ -> ]8-)Dünya nüfusunun %50 sinin hiç telefonla konuşmadığını

Bu bana sallamasyon gibi geldi.Bu arada dirsek yalama ifadesi tutmadı demek ki %25'lik kısmı oluşturan insanlardan biriyim Big Grin Ama diğerlerinin inandırabilitesi yüksek
çoğunu biliyorum aslında 3 ve 4 garip geldi Big Grin
3-)Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arızaların %23 ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarının fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldiğini

Süpermiş Big Grin Big Grin
Gözlerimin fırladıgını düşünsene Big Grin
(05-14-2011 03:15 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]4-)Yaşamın boyunca uyku sırasında yaklaşık 70 böcek ve 10 örümcek yiyeceğini (Mmmmh!!

Sadece bunu bilmiyordum Smile..

HahA hiç uyumıcam bundan sonra Smile
(05-14-2011 04:19 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Bunlar%C...z1MKjKGYiS
daha önce paylaşılmıştı.

evet daha öncede görmüştüm
(05-14-2011 04:19 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]http://forum.warrocktr.com/Konu-Bunlar%C...z1MKjKGYiS
daha önce paylaşılmıştı.

Tekrar oku Unutmuşsundur Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler