Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Açılmıyor !!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
İyi günler arkadaşlar hemen konuya giriyorum;dün oyunu indirdim ve yükledim packler felanda gayet güzel yüklendi sonra game start dedim hackshield yüklendikten sonra oyun açıldı ve 5-6 sn sonra attı.Aklıma anti-virüs programı geldi kapatıp tekrar girdim hatta anti-virüs kapalıyken oyunu tekrardan yükledim.Ama sonuç yine aynı,dns ayarları ile ilgili olabılır mı dedim ordanda birşey çıkmadı.Dün akşamdan beri uğraşıyorum oyun bir türlü açılmıyor.Bu arada win 7 kullanıyorum betadan beri wr oynuyorum o zamandan bu yana hiç bir sorunla karşılaşmadım ben nedenini bulamadım birde siz değerli warrocktr üyelerine soruyum dedim teşekkür ederim ....
Aynı sorun bendede var dostum Loading doluyor Ortalama 10sn. sonra oyundan atıyor.
chapter 3 ün gelmesi ile bir alakası varmıdır acaba ? aklıma başka bişrşey gelmiyor
ram falan düşüktür ?
2 gb ram 1gb ekran kartı kullanıyorum, ilk msjımda belirtigim gibi 4 yıldır oynuyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadım
o zaman chapter 3 henüz win 7 ye uyumlu değildir. belli bir zaman içerisinde çıkar uyumlu olan..
Dediğiniz gibi olabilir beklemekten başka bir çağremiz yok gibi
Ticket atarak isterseniz öğrenin ..
bende win7 64 bit ultimate kullanıyorum ve hiç bir sorun yok ..win7 ile alakalı değil bence dll lerle alakalı bir sıkıntı olmuş olabilir.istersen( directx_Jun2010_redist) indir ve kur .belki çözüm olabilir
win7 de çalışıyor sabah ben oynadım. Yukarda arkadaşın önerdiği şeyi indirip kurman yardımcı olabilir belki. Oyunun bir sıkıntısı yok dostlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler