(05-14-2011 03:07 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]Modern Warfare 3 'e Büyük Rakip Var Belki Biliyorsunuzdur "Battlefield3" Birçok Sitede ve Sözlüklerde Battlefield3 Ün MW3 e Fark Atacağından Bahsediliyor. Bende Battlefield3 Cü olarak Modern Warfareye Fark Atacağndan Eminiz 
Ben bugüne kadar gerek Cod gerekse BF oyunlarının her serisini oynamışımdır. Bugüne kadar bence BF'nin öne geçtiği görülmedi (Bknz. Black Ops bile sıralamaları alt üst etti). Ama ben de bu sene BF'nin öne geçeceğine inanıyorum. Bugüne kadar hiç bi oyunu BF3 kadar heycanlı bi şekilde beklememiştim

Tabii MW3'ü görmeden birşey demek yine de yanlış olsa da grafik motorlarının aynı kalması en büyük dezavantajlarından
Aynen Katılıyorum Frostbite2 Yi Kullanıyor BF3 Bu Sene BF3 Senesi

Şu Cpt. Price bi ölsün artık.
(05-14-2011 03:06 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (05-14-2011 03:02 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Call of Duty ps1 imde 1 2 serilerini oynadığım güzel oyun ama grafik motorları aynı zaten bu seriden fazla beklentim olmaz adamlar az çalışmayla fazla para peşinde kimse Cevat Yerli gibi çıkardığı her oyunda grafik motorunu geliştirmiyor.Cry engine serisi bende çok güzel bir oyun motoru serisi ayrıntılı detay + kasmama olarak oyunu gerçekden güzel hale getiriyor tek hatası dönüş ve yönelme hareketlerinde görüntünün fantomlaşması böyle arka arka ye geçiyor gibi olması insan gözündede aynısı var ama ani hareketlerde var cry engine en küçük harekete bile bunu eklemiş diğer oyunları bilmemde crysis serisinde hep öyle bu arada crysis 3 3boyutlu olup İstanbul'da geçecek Cevat Yerli kendini aşıyor.Pcim kaldırırsa hemen bir 3b gözlük alıcam 
İstanbul olayı garanti değil diye biliyorum. Röportajda Crysis 2 için İstanbul'u da düşündüklerini ama New York'u seçtinlerini söylemişlerdi. Ama serinin devamında İstanbul her zaman seçeneklerimiz arasında gibi bir cümle kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Ama benim de gözümde Cryisis 3'ün İstanbul'da geçme ihtimali çok yüksek
Röportajda Crysis 2 için İstanbul'du planımız ama New York yaptık Crysis 3 için İstanbul neden olmasın gibi şeyler söylüyor kesinlik getiriyor crysis ilk seri ve onun yan serisi adada geçti baya bunaltıcıydı son 2 seri de şehirde geçicek ama bunaltmıyacak gibi çünkü İstanbul sonuçta
Bu arada bf3 codmw3 geçer demişler yuh dedim ya online oynama olarak geçer ama akıcılık bakımından senaryo bakımından oynanabilirlik bakımından cod bf fark atar.
Size tek kelimem grafikleriyle oha dedittiren 2 oyun oldu şuana kadar 1 crysis 2 metro 2033 2 sinide son ayarlarda oynarsanız gerçekmi diye şüphe edersiniz en şartacak şeyde thq gibi bir firmanın nasıl Metro 2033 gibi şaheser çıkarması bunun nedeni aslında oyunun senaryosunun bir kitap olması o nedenle akıclık ve indandırıcılık gerçekden güzel.
Ben BC2'den beri Battlefield taraftarıyım. BF simulasyon ise Cod yanlızca arcade olabilir.
Black opstaki gibi dedicated server sistemi + hile olmasın oyunda aynı mw2 olsun gene oynarım buda ayrı bi konu.
(05-14-2011 07:06 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ] (05-14-2011 03:06 PM)tommy34 Yazılan: [ -> ] (05-14-2011 03:02 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Call of Duty ps1 imde 1 2 serilerini oynadığım güzel oyun ama grafik motorları aynı zaten bu seriden fazla beklentim olmaz adamlar az çalışmayla fazla para peşinde kimse Cevat Yerli gibi çıkardığı her oyunda grafik motorunu geliştirmiyor.Cry engine serisi bende çok güzel bir oyun motoru serisi ayrıntılı detay + kasmama olarak oyunu gerçekden güzel hale getiriyor tek hatası dönüş ve yönelme hareketlerinde görüntünün fantomlaşması böyle arka arka ye geçiyor gibi olması insan gözündede aynısı var ama ani hareketlerde var cry engine en küçük harekete bile bunu eklemiş diğer oyunları bilmemde crysis serisinde hep öyle bu arada crysis 3 3boyutlu olup İstanbul'da geçecek Cevat Yerli kendini aşıyor.Pcim kaldırırsa hemen bir 3b gözlük alıcam 
İstanbul olayı garanti değil diye biliyorum. Röportajda Crysis 2 için İstanbul'u da düşündüklerini ama New York'u seçtinlerini söylemişlerdi. Ama serinin devamında İstanbul her zaman seçeneklerimiz arasında gibi bir cümle kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.Ama benim de gözümde Cryisis 3'ün İstanbul'da geçme ihtimali çok yüksek
Röportajda Crysis 2 için İstanbul'du planımız ama New York yaptık Crysis 3 için İstanbul neden olmasın gibi şeyler söylüyor kesinlik getiriyor crysis ilk seri ve onun yan serisi adada geçti baya bunaltıcıydı son 2 seri de şehirde geçicek ama bunaltmıyacak gibi çünkü İstanbul sonuçta
Bu arada bf3 codmw3 geçer demişler yuh dedim ya online oynama olarak geçer ama akıcılık bakımından senaryo bakımından oynanabilirlik bakımından cod bf fark atar.
Size tek kelimem grafikleriyle oha dedittiren 2 oyun oldu şuana kadar 1 crysis 2 metro 2033 2 sinide son ayarlarda oynarsanız gerçekmi diye şüphe edersiniz en şartacak şeyde thq gibi bir firmanın nasıl Metro 2033 gibi şaheser çıkarması bunun nedeni aslında oyunun senaryosunun bir kitap olması o nedenle akıclık ve indandırıcılık gerçekden güzel.
İkisini de çıktıkları gün edindim grafikleri muhteşem diyecek söz yok zaten onlara

Ama THQ firmasını yabana atma derim