Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hoşgeldin Smile İyi forumlar, İyi eğlenceler
Hoşgeldin Arkadaşım İyi Forumlar
Adminlerin isimlerini mesajın altına yazmak nasıl bi akıldır ? İnsan yalaka olurda bu kadar olmaz.

Benim bulunduğum çevrede böyle yalakalık yapsaydın ağzını burnunu kırardım ufaklık.Dua et sanal ortamdasın.
(05-14-2011 11:07 AM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Adminlerin isimlerini mesajın altına yazmak nasıl bi akıldır ? İnsan yalaka olurda bu kadar olmaz.

Benim bulunduğum çevrede böyle yalakalık yapsaydın ağzını burnunu kırardım ufaklık.Dua et sanal ortamdasın.

Hehe adminlerin isimleri?

Owner - Sarp abi,warrockhitde patronum Big Grin Sitemdede yardımcı oluyor. Warrock'da o olmasa bende olmam.
Turgay Emek - Warrockhitde birlikte yetkiliydik zamanında,ingilizce hatalarımda yardımcı oluyor.
Burak Kandöker - Burak,yakın arkadaşım warrockhitde yetkiliyiz.
Kıbrıslı - Alper yakın arkadaşım,warrockhitde yetkiliyiz.
TrWarrior - Alper abi Big Grin

Ben bu forumda kimler yetkili kimler yetkili değil bilmiyordum,yakın arkadaşlarım ve abilerimde buradaymış. Onlar var diye bende buraya geldim,bilip bilmeden her birşeye atlama bence?
Sadece onlaramı saygılar?
(05-14-2011 11:40 AM)Furkan Erşen Yazılan: [ -> ]Sadece onlaramı saygılar?

Merhabalar ben warrockhit forumundan Hopeless,artık bende buradayım. Forumlardaki yeni kullanıcı ismim Free2Play'dir. Moderatör alımlarına başvuru yaptım umarım seçilirim,saygılarımla..

Yazmışım bak.

Owner
Turgay Emek
Burak Kandöker
Kıbrıslı
TrWarrior

daha sonra forum takımına bakıp abilerimin,arkadaşlarımında burda olduğunu görünce onlarıda yazıp DOST koydum. mesajı düzenledim.
Hoşgeldin
hoşgeldin iyi forumlar Smile
Hoşgeldin.

Sherlock

Hoşgeldin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler