Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ottolar hakkında !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sanırım bu videoyu yapanın canını fazla yaktık Big Grin bizim artık küfür etmediğimizi herkes bilir biraz forumlara girde takip et Smile ottoguaard için hack demişsin madem hack adam bas bas bağrıyor tw vereyim diye niye bakmıyorsunuz özür dilemekten mi korkuyorsunuz . 35 tane ottoyuz 35 imizde tw veririz hack oldugumuzu düşünenlere tw den oyunumuzu izletiriz. Canı sıkılan varsa ts gelsin böyle çocukca videolar koyup konu açmayın video için biraz daha uğraşsaydın belki olurdu biz orada işitme engelli arkadaşımızı ziyarete gittik o giray baklava yerken arkasında duran acaba siz 6 saatlik yola bunun için gidermisiniz yorum yapanlar arkadaşlar eskiye göre değil yorumlarını güncel olaylara göre yapsınlar Smile
Saygılarımla Ottovasili
Abicim bırak zaten sizi tanıyan tanıyo, bu kadar iftira atmakla sadece kendilerini küçük düşürüyorlar. Sizde suçlusunuz aslında ! Böyle asalaklarla muhattap oluyorsunuz.. m045.gif
Küfürden uzak durmanız dileğiyle...
Otto clanı Hack olmayabilir . Ama Küfürbaz haydo sizin yanınızda ezik kalır Smile
Kullanıcı adın torukmacto. Önceki hesabın mı bu senin?
Önceki hesabınsa bu adam OPK kasıyordu. Smile
ben konuya yabancıyım ama ottosoldier dün ban yemiş onun üzerine konu ilgimi çekti girdim. fakat ottolar uzun zamandır oyundalar ve hiçbirisinden bir yamuk görmedim hack kullandıklarlını da görmedim. Burada asıl mevzu temiz olarak oynayan çok az kişi ve klan kaldı ama bunları da karalamaya başladılar bir şekilde. Şu son bir ayda mkask tunion ottolar ve daha kimlere çamur atıldı. Ben oyuna girdiğimde daima bu odalar temizdir diye buralara girerim. Anlatmak istediğim şu oyuna girenler bu adamların ne olduğunu zaten biliyor burada açılan saçma sapan konuların bence uzatılmadan kapatılması gerekiyor. Bilenler aldırış etmese de bazı kişiler bu yazılara aldırış edip direk hack damgası vurabiliyorlar
(05-14-2011 09:30 AM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Otto clanı Hack olmayabilir . Ama Küfürbaz haydo sizin yanınızda ezik kalır Smile

Otto'lar ile yakından ilgin olsaydı, artık HİÇ BİR ŞEKİLDE küfür etmediklerini bilirdin ama neyse ..
Cok dogru söylüyorsun celal abi ottoguaard o kadar söylüyor hackım die iddia edenler varsa tw vereyim diye ama Smile
Referans Adresler