oyunda iyi oynayan hack olmuş. adam tuturdu hacksin demeye tw verem dedim yok oyun sonu odadan git dedi. ayrıca küfür ss si var klan lideri inşallah bi ceza vb. uyarılarda bulunur.
SS ;
![[Resim: 11220.jpg]](http://i1105.hizliresim.com/2011/5/13/11220.jpg)
buradada no küfür diyor
![[Resim: 11230.jpg]](http://i1105.hizliresim.com/2011/5/13/11230.jpg)
onların odaya girilmez zaten herkese hack diyolar yakında oyun oynucak adam bulamıyaccaklare haberleri yok
Bizede küfür eden adamları oluyor.Tslerine gidiyoruz adabımızla ama adamın hatasını düzelteceklerine üste çıkıyorlar..Ne diyim Selami ye katılıyorum.Kendi odalarında oynıycaklar anca yakında
İyide anlamadığım bir şey var orada adam sana hem küfür edip hem no küfür mü demiş yav bırak bu işi çocukmu kandırıyon demekki sende orada ona karşılık vermişin küfür etmişinki o yazıyı yazmıs sana en az onun kadar suçlusun. Kendi küfür edip sonra kendine no küfür yazacak hali yok adamın demi. Biraz delikanlı ol kendi ettiğin küfürüde koy buraya o zaman tarafsız yorumumuzu yapalım değilmi kardeş. Adamın ettiği küfürde ( strgt ) woavv harbiden manyak laf demiş tüm clan oyuncularını asmak lazım bence hatta üzerlerine benzin döküp yakmak lazım o clan odasında arada oynarım warrock clan odaları içinde temiz nadir odalardan birisidir bu kadar ufak bir yazı için turkish union çatısını katmak biraz haksızlık olur bence.
Ya bırakın şu tunionu. Takılsınlar kendileri.
(05-14-2011 07:40 AM)handsomexe Yazılan: [ -> ]İyide anlamadığım bir şey var orada adam sana hem küfür edip hem no küfür mü demiş yav bırak bu işi çocukmu kandırıyon demekki sende orada ona karşılık vermişin küfür etmişinki o yazıyı yazmıs sana en az onun kadar suçlusun. Kendi küfür edip sonra kendine no küfür yazacak hali yok adamın demi. Biraz delikanlı ol kendi ettiğin küfürüde koy buraya o zaman tarafsız yorumumuzu yapalım değilmi kardeş. Adamın ettiği küfürde ( strgt ) woavv harbiden manyak laf demiş tüm clan oyuncularını asmak lazım bence hatta üzerlerine benzin döküp yakmak lazım o clan odasında arada oynarım warrock clan odaları içinde temiz nadir odalardan birisidir bu kadar ufak bir yazı için turkish union çatısını katmak biraz haksızlık olur bence.
bana hack dediler tw verem dedim adam lar oyun snu ***** git dediler.
Bırakın şu adamları kendi hallerine odalarına felanda girmeyin . Sorun yaşarsınız hack derler moraliniz bozulur .
no küfür diyip kendin etmek çok garip

Bi ara TurkishUnion süper clandı. Herkes o clandaydı

Herkesın gozu ordaydı. Fakat dağıldılar
Adam içmiş hem kendi küfür edip hem no küfür