Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ülke Famas'ı ve TBomb g1'e geldi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ŞİMDİ SORUN ŞU OLACAK HANGİSİ HACK İTEM HANGİSİ DEĞİL ? Smile
hack itemler silindi diye biliyorummm ????
(05-12-2011 10:38 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]hack itemler silindi diye biliyorummm ????

Dün clandan öğrendiğim kadarıyla farklı olanları varmış Smile Silindiysede ne mutlu bana ne mutlu bize Smile
Lanet olsun box.gif
Of t bomb geliyor bari sınır olsa millet 5-6 aylık alcak mariende base yapamıcaz artık
YEAH ! Tongue T-BOMBSUZ OLMUYORDU YAV KD YAPALIM BİRAZ Big Grin
(05-12-2011 10:50 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]YEAH ! Tongue T-BOMBSUZ OLMUYORDU YAV KD YAPALIM BİRAZ Big Grin

Her türlü kd kasarızda . tbomb atmakta zevkli Tongue
(05-12-2011 10:50 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]YEAH ! Tongue T-BOMBSUZ OLMUYORDU YAV KD YAPALIM BİRAZ Big Grin

Pro(!) Players :\
(05-12-2011 10:26 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]çok hızlısın tam ben açıcaktım konuyu off t bomb geldi Angry

10 parmak ustası karşında mayk Big Grin
(05-12-2011 10:40 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 10:38 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]hack itemler silindi diye biliyorummm ????

Dün clandan öğrendiğim kadarıyla farklı olanları varmış Smile Silindiysede ne mutlu bana ne mutlu bize Smile

o senin dediğin normal bomba tipi fakat bu bomba tbombun da 10 kat daha fazlasıymış..
Örnek olarak : marien basede durduğunu var sayarsak;ofise attığında bombay ısen ölüyorsun..

Başıma çok geldi artık hep karşılaşa karşılaşa tecrübe oldu
Ofise attıklarında basede durursan %100 ölüyorsun,boruda durursan ölmüyorsun..
o yüzden 1-10 levelleri pek barındırmayın odanızda
siz konuşun retail yaptım t bombu ben Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler