(05-12-2011 10:43 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ] (05-12-2011 10:40 PM)miyami Yazılan: [ -> ] (05-12-2011 10:37 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ] (05-12-2011 10:17 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]sanırım dalga geçicek yer arıyorsunuz . gidin sirke veya ... yerlere gülün.
şurada ciddi bir konu var ve dalga geçiyorsunuz . insanlığınızdan şüphe ediyorum
Uslubun konusunda dikkatli ol insanlığımdan şüpe edemezsin çünkü beni tanımıyorsun akabinde bir yorum ile bu konuda şüpeye düşmen seni düşürür herkezin birbirine olduğu gibi FORUM KURALLARIna aykırı olmayan kişisel her düşünceye , yoruma SAYGILI olmanı rica ederim 
Sen konuya saygılımısında Furkan'a yoruma saygılı olmalısın diyorsun?
Kimseye hakaret etmedim veya tartışma yaratacak söylemde bulunmadım sadece gülüyoruz rahatsız olduysan KALDIRAMADIYSAN şakayı söyle silerim en azından ağır bir itamda bulunmadan yaparım bunu 
Bak sana şöyle söylim.Git evdeki bir vazoyu kır.Sonra onu yapıştır.Eskisi gibi olacak mı bakalım??
Kardeşim 250 tl verdiysen verdiğin kişiyi ya da g1 i basardım ben gerçekden ticket at 250 tl sonuçta bence boşdurma birşeyler yap önerim bu ticket at aldığın kişiden gerekirse söke söke parayı geri al.Ya da bob marley takıl 1 2 hafta geçer.
Telefondan aradım.Ticket cevabını bekliyoruz.Eğer olumsuz cevap alırsak gold premium + itemlerin parasını çıkarıp geri kalan parayı alıcam.Ama eğer retail yüklenirse sorun yok.
Zaten paramıda bırakcak değilim
Bu arada 250 tl değil 200 tl.Zaten kendisi de famas retail biliyormuş.Eğer değilse ona da süpriz olcak

YardımEtmek İsterdim Ama Hiç retail almadıqım için bilemiorum

(05-12-2011 10:56 PM)miyami Yazılan: [ -> ]Telefondan aradım.Ticket cevabını bekliyoruz.Eğer olumsuz cevap alırsak gold premium + itemlerin parasını çıkarıp geri kalan parayı alıcam.Ama eğer retail yüklenirse sorun yok.
Zaten paramıda bırakcak değilim 
Bu arada 250 tl değil 200 tl.Zaten kendisi de famas retail biliyormuş.Eğer değilse ona da süpriz olcak 
benim tanıdığım alper'den bahsediyorsun dimi ?