Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hack bulmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar, Birinden TV alıyorum fakat hack olup olmadığını nerden anlıyacağım ? Nerelere, hangi dosyalara bakılır hiç bilmiyorum Sad Yardımcı olur musunuz ?
Aramaya D3D , hack v.b terimler yazmalısın eğer adam oyundaysa ekran klavyesini açıp inserte basmalısın.
C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten
Çalıştır regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE den SOFTWARE sağ tıkla bul a hack,injecktor,D3D gibi hack terimlerini yaz
en basit olarakda bul komutundan hack,D3D,OPK,injecktor gibi hack terimlerini arattırabilirsin.
Windows 7 de hack buşması kolay oluyor . Warrock , Hack , D3D vb gibi şeyler yazdığında hack varsa hemen ortaya cıkar . Diğer bilgisayarlardada arama motorundan bulursun .
İnternet geçmişinede bakmayı unutma yanlızvictory.gif
Gizli dosya ve klasörleri göster yap sonra ister regedit'den istersende aramadan d3d hack opk vb. şeyler yaparak ulaşabilirsin Wink
system32'de warrock.ini veya [warrock].ini var mı yok mu ona bakın
(05-12-2011 05:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten
Çalıştır regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE den SOFTWARE sağ tıkla bul a hack,injecktor,D3D gibi hack terimlerini yaz
en basit olarakda bul komutundan hack,D3D,OPK,injecktor gibi hack terimlerini arattırabilirsin.

Kendimde denedim nasıl bişe diye çok karışık şeyler çıktı Big Grin Nasıl bulucam ben adamda Big Grin
(05-12-2011 05:37 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 05:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten

Kendimde denedim nasıl bişe diye çok karışık şeyler çıktı Big Grin Nasıl bulucam ben adamda Big Grin

İlk önce regedit den bahsediyorsan HKEY_LOCAL_MACHİNE nin yanında + işareti var ona tıkla onun hemen altında SOFTWARE yazar ona gel ve sağ tıkladıktan sonra Bul yazar ona tıkla ve gelen ekrana hack, injecktor, D3D, OPK gibi hack terimlerini yaz Smile
(05-12-2011 05:43 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 05:37 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]

İlk önce regedit den bahsediyorsan HKEY_LOCAL_MACHİNE nin yanında + işareti var ona tıkla onun hemen altında SOFTWARE yazar ona gel ve sağ tıkladıktan sonra Bul yazar ona tıkla ve gelen ekrana hack, injecktor, D3D, OPK gibi hack terimlerini yaz Smile

Öyle yaptım karşıma birsürü dosya çıktı neyin ne olduğunu nerden anlıyacağım Ss.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler