05-12-2011, 05:20 PM
Arkadaşlar, Birinden TV alıyorum fakat hack olup olmadığını nerden anlıyacağım ? Nerelere, hangi dosyalara bakılır hiç bilmiyorum
Yardımcı olur musunuz ?
Yardımcı olur musunuz ?
Yardımcı olur musunuz ?

(05-12-2011 05:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten
Çalıştır regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE den SOFTWARE sağ tıkla bul a hack,injecktor,D3D gibi hack terimlerini yaz
en basit olarakda bul komutundan hack,D3D,OPK,injecktor gibi hack terimlerini arattırabilirsin.
Nasıl bulucam ben adamda 
(05-12-2011 05:37 PM)RaZe Yazılan: [ -> ](05-12-2011 05:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten
Çalıştır regedit yaz HKEY_LOCAL_MACHINE den SOFTWARE sağ tıkla bul a hack,injecktor,D3D gibi hack terimlerini yaz
en basit olarakda bul komutundan hack,D3D,OPK,injecktor gibi hack terimlerini arattırabilirsin.
Kendimde denedim nasıl bişe diye çok karışık şeyler çıktıNasıl bulucam ben adamda

(05-12-2011 05:43 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ](05-12-2011 05:37 PM)RaZe Yazılan: [ -> ](05-12-2011 05:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]C:/windows/prefecht içine gir bugüne kadar indirdiği tüm programları gösterir ayriyetten
Kendimde denedim nasıl bişe diye çok karışık şeyler çıktıNasıl bulucam ben adamda
İlk önce regedit den bahsediyorsan HKEY_LOCAL_MACHİNE nin yanında + işareti var ona tıkla onun hemen altında SOFTWARE yazar ona gel ve sağ tıkladıktan sonra Bul yazar ona tıkla ve gelen ekrana hack, injecktor, D3D, OPK gibi hack terimlerini yaz