Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yasazeki Power Level SS'leri KANIT !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar, dün bilgisayara giremedim o yüzden bugün koyuyorum SS'leri ! Bu tourniquett . Forumdan birinin . charıydı ama . hatırlayamadım Tongue
Konuşmama başlamadan . Önce . Hatırlatmak . İsterim . Ki . :
(05-12-2011 12:26 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]Bişey hatırlatmak isterim arkadaşın 71 level 1-2 ay önce tam hatırlamıyorum charı banlanmıştı hile kullanmaktan bunu neden hile ile kasmasın ?

Evet, kayıp anştayn ı bulduk ! (h0nda)

SS'de de gördüğünüz gibi . Aşağıda . Birsürü . Şifreli . Oda . var .. EVET ! ÇÜNKÜ . YASAZEKI . O . ODALARDAN . BİRİNDE . POWER LEVEL KASIYOR !!!!
KANIT BU ! İçeri gösteremicem . malesef . şifreyi . bilmiyorum Sad Birazdan telefonumla berbat . görüntüde . bir . video çekicem . VE SADECE ODAYI GÖSTERİCEM . SİZDE İNANCAKSINIZ TAMAM MI ? Tongue ( Big Grin Big Grin ) BAKIN BAKIN DİKKATLİ BAKIN ! SÜLEYMAN . DİYE . ARKADAŞI . VAR DEMEKKİ !

[Resim: screenshot144h.jpg]

BAKIN GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ . ARAMA YAPTIM . VE . GÖZÜKMEDİ ! NEDEN ? ÇÜNKÜ . GÖRÜNMEZLİK . HİLESİNİ AÇTI ! GÖZÜKMÜYOR BAKIN ! EVEEET ÇÜNKÜ GÖRÜNMEZLİK HİLESİ VAR ONDA ! ( Big Grin )

[Resim: screenshot146by.jpg]

EVET . BEN . BU . SSLERİ . EGOMU TATMİN ETMEK VE. İLGİ ÇEKMEK . İÇİN KOYDUM AMA SİZ BUNU BİLMEYİN TAMAM MI Sad

GEREKENİN YAPILMASINI İSTİYORUM !!!

(Mesaj, inşallah yerine gitmiştir.)

Dipnot: Noktalar her kelimeden sonra koyulmaz. ( Gördüğün gibi cümlenin sonuna koyulur. victory.gif )
Kusura Bakma Ama Sen Tam Bir Salaksın YasaZeki forumdaki Adı.Nicki : Tourniquett.Süleyman Olunca Noluyor Sen ( Özür Dilerim) Salaksın...
(05-12-2011 01:42 PM)lbloodz0 Yazılan: [ -> ]Kusura Bakma Ama Sen Tam Bir Salaksın YasaZeki forumdaki Adı.Nicki : Tourniquett.Süleyman Olunca Noluyor Sen ( Özür Dilerim) Salaksın...

2 kişi ile dalga geçtiğimi anlamadıysan kusura bakma ama sen salaksın kardeşim Big Grin Big Grin
(05-12-2011 01:43 PM)RaZe Yazılan: [ -> ]
(05-12-2011 01:42 PM)lbloodz0 Yazılan: [ -> ]Kusura Bakma Ama Sen Tam Bir Salaksın YasaZeki forumdaki Adı.Nicki : Tourniquett.Süleyman Olunca Noluyor Sen ( Özür Dilerim) Salaksın...

2 kişi ile dalga geçtiğimi anlamadıysan kusura bakma ama sen salaksın kardeşim Big Grin Big Grin

Kusura Bakma Kardeşim Dikkatli Okumadım Kusura Bakma...
Görünmezlik hilesi Big Grin yok Can Abi power lw Big Grin YAw güldürmeyin beni konuların hepsini okudum yorum atmak istemedim.Bu konuda daha fazla saçma konular açmayın.Can abi konuşmasını yaptı.
(05-12-2011 01:53 PM)shameless Yazılan: [ -> ]Görünmezlik hilesi Big Grin yok Can Abi power lw Big Grin YAw güldürmeyin beni konuların hepsini okudum yorum atmak istemedim.Bu konuda daha fazla saçma konular açmayın.Can abi konuşmasını yaptı.

Yazarken bile kahkaha atarak yazdım Big Grin Big Grin Adama böyle saçma sapan iftiralar atıyorlar Big Grin
zuhahaah süper Big Grin
Şaka da olsa böyle konuların açılmamasını rica ediyorum çünkü kendi adıma konuşayım konu başlığında FLap1x olsaydı dakikadaki kalp atım sayım 3500'ü geçmişti Tongue

dünkü olaylardan sonra bu olayın baş kahramanının morali bozulmuş olabilir fakat şu an da bu konuyu görerek benim gibi dakikada kalp atım sayısı 3500'ü geçmiştir :O
(05-12-2011 02:07 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şaka da olsa böyle konuların açılmamasını rica ediyorum çünkü kendi adıma konuşayım konu başlığında FLap1x olsaydı dakikadaki kalp atım sayım 3500'ü geçmişti Tongue

dünkü olaylardan sonra bu olayın baş kahramanının morali bozulmuş olabilir fakat şu an da bu konuyu görerek benim gibi dakikada kalp atım sayısı 3500'ü geçmiştir :O

Peki, haklısın Sad Ama Konuyu okuyunca gülüceğini düşünüyorum böyle saçmalıklar karşısında Big Grin
Bu konunun fazla uzatılmasına gerek yok. Bu ve bu tip konular açmayın artık arkadaşlar bundan sonra bu tarz açılan konular çöpe taşınacaktır.
Referans Adresler