Ben Can'a iftira atmadım bi kere bunu nerenizden uydurduysanız artık .Benim dicem laf şudur . Can'ın charı İnterpoal serverda çekilmiş bir ss'si var . Herkez bunun Vs olduğunu sölüyor . Can'ın charında kim vardı bilmiyorum .Vs atmak için neden ilegal yollara başvurupta İnterpoal serverda vs atıyor onu anladım . Yine bütün konularda belirttim . Canın böyşe birşey yapıçağına inanmıyorum diye . Fakat charına başkalarıda giriyormuş . Bana bu ss'yi veren kişi odanın her 1.35 saniyede başlayıp bittiğini sölüyor . Video almayı bilmediği için ss almış . Şimdi burda Can sen power levelsin demiyorum . Bu Canın charı olduğu için ilk başta Can'ı ilgilendiren bir konu . Bakın yukarda Allah var . Bunu yapan Can olmasa bile bir başkasıdır .Sölücem şudur. Can dan asla özür dilemem. Bana yazdığı mesajlardan dolayı cok sinirlendim . Burası bir Warrock forumu kardeşim herkezin görüşü başkadır . Ben kanıtlara göre kendi yorumumu yaptım . Bunada kimse karışamaz . Argolu cümle mi kullandım ? veya Küfür mü ettim? Hayır . Sadece görüşlerimi dile getirdim .
Eğerki böyle diyorsan şu sözde ss i çeken arkadaş gelsin onunla konuşulsun bu mevzu ?
Ben de sen çektin sandım.. başkası çektiyse sen kendi gözlerinle görmeden neden inanıyorsun ?
ağır konuşmak istemiyorum ama beyni olan insan söylentilere hemen inanmaz kendisi de araştırır ki sen araştırmadan hemen atlamışsın konuya.
ve şunu da belirtmek isterim ki madem bugünkü konumuz suç atmak ise : senin arkadaşların hack ile başka serverlere giriyorsa sende hack olmadığı ne malum ?
bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
(05-11-2011 10:28 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
H0nda çıkış orda... Kanıtın varsa konuş iftira atma millete.
(05-11-2011 10:28 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
Saçmalamayın artık.
Kim daha çok sinirlendi acaba ? SS'i çeken adamın ne işi var orada ? Direkt beni mi buluyor ? Açıkçası hiç inanmadım kusura bakma. Dediğin gibi yukarıda Allah var elbet bir gün sonuçlanır. Kusura bakmada durduk yerde ben level atladıktan 1 saat sonra power level damgası yiyince beynime kan fışkırdı. Hakkımla oynadığım oyunda kalkıp bana power level damgası vuramazsın hele ki bu forumda yönetici konumundayken. Bana danıştın mı ? Bana sordun mu ? Hayır. O zaman biraz olsun sus. Hakkımda diyeceğine bir iddian var ise tam olarak kim varsa odada ss video herşeyi koyup mertçe açıklayacaksın. O zaman derim ki haklısın evet boynumu eğerim. Kuzenlerime yarın uğrayacağım elbet vardır ss'ler onları da ekleyeceğim.
(05-11-2011 10:28 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
Kanıt ss ? Hack'ten banlanmıştır diye yazı getirsene bana einstein.
eski nickini hatırlamıyorum ama 71 level hesabın banlanmıştı
bunu kimse itiraz edemez !
(05-11-2011 10:28 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
Kimse seni takmıyor takmıyacak! Hack demekle hack olmuyor bir ss getir görelim.
nigh bilmiyorsan konuşma bu forumda bir çok kişi bilir 71 level hesabı banlanmıştı itiraz etmeyin hile kullanmaktan banlandı !!!
(05-11-2011 10:43 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ] (05-11-2011 10:28 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]bu kişinin 71 level hesabı banlanmıştı hile kullanmaktan bence bu seferde hileye başvurdu.
Kimse seni takmıyor takmıyacak! Hack demekle hack olmuyor bir ss getir görelim.
hile kullanırsanız takmassınız tabi