Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Inception filmini izleyenlar baksın..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler filmin sonunu anlamadım rüyamıydı çocuklarıyla buluşuyor ya. Ama fırıldak hala dönüyordu durduğu zaman rüya bitiyordu orayı anlamadım Smile
daha 2 gün önce izledim.
evet o rüyada yani kızın dedikleri doğru çıktı.

Hatta evde tek izlediğim için dursana laan diye bağırmıştım :/ ( biliyorum çok gereksiz bi bağırıştı ama Film'e kaptırmışım kendimi napayım Sad
Filmin sonunda bence kesin bir şey yok bence devam filmi çıkacak.
Sinemada izlemişdim gerçekden de harikaydı bende kendimi kaptırıp dur hadi dur diye söylenmiştim ama durmadı Big Grin
Aynen Çok sağlam film Smile Şuana kadar etkilendiğim Bi Avatar 3 Boyutlu Birde bu Smile
Güzel film ama sonunun rüya olarak bitmemesi gerekiyordu yazar yanlış yazmışSmile
(05-11-2011 11:04 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Güzel film ama sonunun rüya olarak bitmemesi gerekiyordu yazar yanlış yazmışSmile

o senaritsi bulajaam Tongue

bunu izlerken bi an Aref geldi aklıma .. Acaba o rüya içine rüya koyabiliyor mu =)
iyi de birader, hayal veya gerçek mi? bunu christoph nolan bile bilmiyor. o totem, eğer durursa rüya değil, eğer durmazsa rüya idi.
tamam işte uğur totem gerçek Dünya ile rüyayı ayıran şey değil miydi ?
Sonunda hiç durmadı e rüyada oluyor işte.
Ama şöyle bi' durum var : Şimdi adamlar uçağa gerçek hayatta bindiler dimi ?(evet)
uyandıklarında 1. rüyaya inmek için gereken ekipmanlar vs. vardı yanlarında dimi(evet)
E uçaktan indikleri zaman da gerçek hayattaki uçaktan indiler ve o çıkış yerindeki Amca falan da gerçek hayatta ki var olan durumun devamı...
Şimdi durum böyle ise 2 seçenek var :
1. Film baştan aşşağıya birinin rüyasıydı ve rüya içine rüya giriyordu hep.
2. Sanırım kameramanlar sahneleri karıştırdılar Sad
Referans Adresler