05-11-2011, 10:06 PM
05-11-2011, 10:14 PM
daha 2 gün önce izledim.
evet o rüyada yani kızın dedikleri doğru çıktı.
Hatta evde tek izlediğim için dursana laan diye bağırmıştım :/ ( biliyorum çok gereksiz bi bağırıştı ama Film'e kaptırmışım kendimi napayım
evet o rüyada yani kızın dedikleri doğru çıktı.
Hatta evde tek izlediğim için dursana laan diye bağırmıştım :/ ( biliyorum çok gereksiz bi bağırıştı ama Film'e kaptırmışım kendimi napayım

05-11-2011, 10:18 PM
Filmin sonunda bence kesin bir şey yok bence devam filmi çıkacak.
05-11-2011, 10:19 PM
Sinemada izlemişdim gerçekden de harikaydı bende kendimi kaptırıp dur hadi dur diye söylenmiştim ama durmadı 

05-11-2011, 10:48 PM
Aynen Çok sağlam film
Şuana kadar etkilendiğim Bi Avatar 3 Boyutlu Birde bu 
Şuana kadar etkilendiğim Bi Avatar 3 Boyutlu Birde bu 
05-11-2011, 11:04 PM
Güzel film ama sonunun rüya olarak bitmemesi gerekiyordu yazar yanlış yazmış

05-11-2011, 11:07 PM
(05-11-2011 11:04 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]Güzel film ama sonunun rüya olarak bitmemesi gerekiyordu yazar yanlış yazmış
o senaritsi bulajaam

bunu izlerken bi an Aref geldi aklıma .. Acaba o rüya içine rüya koyabiliyor mu =)
05-11-2011, 11:18 PM
iyi de birader, hayal veya gerçek mi? bunu christoph nolan bile bilmiyor. o totem, eğer durursa rüya değil, eğer durmazsa rüya idi.
05-11-2011, 11:24 PM
tamam işte uğur totem gerçek Dünya ile rüyayı ayıran şey değil miydi ?
Sonunda hiç durmadı e rüyada oluyor işte.
Ama şöyle bi' durum var : Şimdi adamlar uçağa gerçek hayatta bindiler dimi ?(evet)
uyandıklarında 1. rüyaya inmek için gereken ekipmanlar vs. vardı yanlarında dimi(evet)
E uçaktan indikleri zaman da gerçek hayattaki uçaktan indiler ve o çıkış yerindeki Amca falan da gerçek hayatta ki var olan durumun devamı...
Şimdi durum böyle ise 2 seçenek var :
1. Film baştan aşşağıya birinin rüyasıydı ve rüya içine rüya giriyordu hep.
2. Sanırım kameramanlar sahneleri karıştırdılar
Sonunda hiç durmadı e rüyada oluyor işte.
Ama şöyle bi' durum var : Şimdi adamlar uçağa gerçek hayatta bindiler dimi ?(evet)
uyandıklarında 1. rüyaya inmek için gereken ekipmanlar vs. vardı yanlarında dimi(evet)
E uçaktan indikleri zaman da gerçek hayattaki uçaktan indiler ve o çıkış yerindeki Amca falan da gerçek hayatta ki var olan durumun devamı...
Şimdi durum böyle ise 2 seçenek var :
1. Film baştan aşşağıya birinin rüyasıydı ve rüya içine rüya giriyordu hep.
2. Sanırım kameramanlar sahneleri karıştırdılar