Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yasazeki ilk ve son açıklama ( bilgilendirme )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bişey hatırlatmak isterim arkadaşın 71 level 1-2 ay önce tam hatırlamıyorum charı banlanmıştı hile kullanmaktan bunu neden hile ile kasmasın ?
Hile den değil zeki arkadaşım pb yüzünden gitti o char.
Konuya hakim olmayıp ve atıp tutmaların için teşekkürler bence bu konuya bakma.
(05-11-2011 10:19 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]Bişey hatırlatmak isterim arkadaşın 71 level 1-2 ay önce tam hatırlamıyorum charı banlanmıştı hile kullanmaktan bunu neden hile ile kasmasın ?

Ufff sil baştan! Şuan senle uğraşacak durumda değiliz adam temiz eski çarı ban yedi doğrudur Neden yediğini bende bilmiyorum öm at sor Can'ın hatası benim çarım budur demesi ve Mod olması yoksa bu kadar gündeme çıkmazdı Bırakın bu yıldırma çabalarını Can tourniquett temizdir hakkıyla kasılıyor ve öyle kasılıcak...
diger charı hile yüzünden banlandı yakında buda gider.
(05-11-2011 10:31 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]diger charı hile yüzünden banlandı yakında buda gider.

Beyin bedava! Mesajları okumayı dene saçma yorumlar atıp kendini komik duruma düşürüyorsun.
sen avukatımısın her şey ortada durduk yere kimse banlanmaz .
(05-11-2011 10:35 PM)Night~Bird Yazılan: [ -> ]
(05-11-2011 10:31 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]diger charı hile yüzünden banlandı yakında buda gider.

Beyin bedava! Mesajları okumayı dene saçma yorumlar atıp kendini komik duruma düşürüyorsun.

zuhahaha beyin bedava Big Grin süpersin Big Grin h0nda kardeşim tartışma yaratacak söylemlerden uzak durmanı tavsiye ederim FORUM KURALLARINA bir daha göz atmanı öneririm Wink
(05-11-2011 10:37 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]sen avukatımısın her şey ortada durduk yere kimse banlanmaz .

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kikikikikiki haksız olsa tourniquett de ban yerdi hadi git kanıt getir...

git bak h0nda Opelle muhattap ol Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
(05-11-2011 10:37 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]sen avukatımısın her şey ortada durduk yere kimse banlanmaz .

Sorunun var ise bir şeyi bilmiyorsan bana ö.m at tamam mı ?
71 level hesabın banlandımı banlanmadımı banlandı peki neden banlandı hile kullanmaktan kimse durduk yere ban yemiyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler