Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 5.slot'a hangi silahı koyayım ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar carımı assault dizdim ama hep assault oynamaktan sıkıldım.medic dizeceğim charıma 1200 g1 cekeceğim 3.slota mp7a1 koycam ama 5.slota ne koyacağıma karar veremedim.Sizce 5.slota hangi silahı koymalıyım medic için
tmp9 al bence
Bende scorpion var. Yakın mesafede affetmez. Belki alışması biraz zaman alabilir ama alıştıktan sonra anlarsın demek istediğimi Smile TMP9 kullanmadım ama kullanan oyuncuları odalarda izledim hem uzaktan hem yakından etkili bir silah gibi. Seçim senin
K1 victory.gif
Scorpion victory.gif ARTİST
bence 3 günlük gold pre al onunla mp7a1 al. 1200 g1 in 400 üne tmp al. kalan 800 lede medic oynamaktan sıkılırsan başka bir karaktere harcarsın.
windows cok güzel diyorsun ama 25 gün bronze var bide 18 lwlim daha mp7a1 +21 silahı cephaneden alamam
(05-11-2011 08:00 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]windows cok güzel diyorsun ama 25 gün bronze var bide 18 lwlim daha mp7a1 +21 silahı cephaneden alamam

o zaman şimdi silahı boşverde, 21 olmaya bak. sonra mp7a1+tmp9 akar Tongue
Ben Medic te MP7a1 + Winchester kullanıyorum. Winchester ı kullanmayı bilirsen yakın mesafede gövdeden tek atarsın. Karşındakinde ne olursa olsun alırsın. Ama biraz yetenek ve alışma meselesi Wink
Hangi silah senim zevkine daha çok uyarsa onu seç. Benim tercihim Scorpion'dur
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler