Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Netim Sürekli Kesiliyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
beyler benim modem ttnet adsl combo ve sürekli net kesintisi yaşıyorum özellikle gündüz vakitleri aksam 8e kadar felan ama geceleri hiç kesintim olmuyo sabah 6 7e kadar.bu biraz anormal bi durum.benim gibi aynı durumda olan varmı yoksa sorun sadece bende mi.
ttnetin modemini almak altın görünümlü teneke almakdır.Öncelikle internetini sadece senmi kullanıyorsun.İnternet hızın ne hız düşmesindende internet kesilir.Yada modemdeki kablo temassızlığı dns ayarlarını otomatik ayarlamadıysan dns bakıma girdiğinde netin gider.Ama derimki kablo ve modem feci kötü airties öneririm çok güzel marka kablolusu vardı bende kablosuzunu aldım laptop için airties al modem olarak.O modeminde 2. elden çıkar yada geri iade felan
interneti sadece ben kullanıyorum.hızı 8bt koblolarda bı sorun yok.kaç kere servıs elemanı geldı sorun yok dedı ama ne zaman oyuna veya ınternette baska bıyere gırsem pat dıe kesılıyor.
netinin hızı 8mbit olduğu içinde kopma yaşayabilirsin..çoğu yerlerin alt yapısından dolayı 8 mbit verilen internett 1 mbite düşürüldü.. veya kablolarım sağlam diyorsan.. sıva altıdır muhtemelen prizin prizini söküp uçlarına bak kontrol et oksitlenmeden dolayıda sinyal düşük geliyo olabilir..direk bağlamayı deneyerek te kontrol edebilirsin..hız yükseldikçe sinyal düşer o yüzden nette altyapımızdan dolayı kopmalar meydana gelmekte..fiber kablo sistemine geçmek te çok pahalı bir iş..Smile)
Aynı Sıkıntı Bendede Var Kardesm Gündüzleri Bi Kopuyor Bi Düzeliyor Ama Gece Hic Sıkıntı Yok Sınırsız Oynuyorm Süreklii. Hic kesilmeden Oynayabiliorm Ama Gel gelelim Gündüzleri Sıcıyor Big Grin
Benim de internetim 8 mbit lakin 0,50'den yukarı çıkmıyor Smile Bu tarz düşüklükler varsa kesintiler normaldir. Ayrıca modemle ilgili de bir sorun olabilir biriyle birkaç günlüğüne takas yap modemi ve öyle dene. Ayrıca recepss'in de dediği gibi alt yapı yetersizliğinden de kaynaklanıyor olabilir
Referans Adresler