Beyler YasaZeki(Can Abi) Böyle Bişey Asla Yapmaz.Çarının Çalındığını Düşünüyorum

Biri cevap versin LÜTFEN...
büyük ihtimal çalınmıştır kendisi açıklar zaten akşam
(05-11-2011 04:45 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]büyük ihtimal çalınmıştır kendisi açıklar zaten akşam
Bencede salak desek değil çünkü 74 level çarla kascak kadar hiç kimse salak olamaz bence...
Bencede , aynı clandayım Can böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum ama biraz önce burdaki chatten konuştuk 75 lvl. oldum dedi.
Tourniquett Can'ın çarıdır Eğer hala onun olsaydı böyle birşey kesinlikle olmazdı!
Böyle bir şey yapıcanı sanmıyorum ama . 75 Lw oldum demiş herkeze
hayır beyler bende görmüştüm bunu powerlevel yaparken tam pm attığım sıradada kaçmıştı 2dk sonra tekrar girdi bu sefer pm attığımdada salağa yattı yok kuzenim girdi yok bilmemne. 1 kere kuzenin girse onun çıktığını nerden bilecen ki 2 dk dan bile az bir sürede hemen charına girecen. Kuzeniyle irtibat halinde desek telini açmıyor diyordu bana. Bana göre bu kesinlikle powerlevel ve nick değişecek demedi demeyin.
Hayatta herkez hata yapar sonuçlarına katlanır ama bende ummuyordum yapıcagını ama veriler onu gösteriyor.
Hooop hoooop orda durun bakalım ! Şu oyunda power yapacak en son insanlardan birisidir char. Charının id ve pw si bendede mevcuttur. Şu durumda bende zan altında kalıyorum ki hiç hoş değil. Hamsi sende bilip bilmediğin herşeye atlama. Akşam Can geldiğinde konuşucaz bunu. Power filan yapmaz Can o kadar kişiliksiz değil. Saçma sapan yorumlar atmayın.
Sizin yapmaz dayanışmanız adamı güldürüyor.