02-06-2010, 10:17 PM
rkadaşlar bilgisayarımda bir sorun fark ettim mikrofon çalışmıyordu bozuldu herhalde dedim webcamdekini taktım ve oradakide çalışmıyordu sonra soruna bakmak için bir arkadaşla konuşma açtım ve benim mikrofondan sesim gitmiyordu ama arkadaşımdan benbim kulaklığa gelen sesler benim mikrofondan çıkıyor gibi aktarılıyordu. Sonra bir müzik açtım ve müziği hem ben duyuyor hemde arkadaşım direk benşim kulaklığımdan dinliyormuş gibi dinliyordu internette aradım taradım kesin bir şey bulamadım aynı sorunu yaşayan biri daha vardı ama kimse çözememiş umarım burada çözerler.
Kısaca sorun benim kulaklığıma gelen sesler mikrofonda konuşuyormuşum gibi mikrofona yöneliyor ve kulaklıkta ses duymam ile ilgili bir sorun yok.
NOT: Bütün sesler açık mikrofon sesinin açıklamasını yapmanıza gerek yok!
Şimdiden teşekkürler bunu okuma zahmetine katlandığınız için bile teşekkür ederim...
Iyi Günler...

Kısaca sorun benim kulaklığıma gelen sesler mikrofonda konuşuyormuşum gibi mikrofona yöneliyor ve kulaklıkta ses duymam ile ilgili bir sorun yok.
NOT: Bütün sesler açık mikrofon sesinin açıklamasını yapmanıza gerek yok!
Şimdiden teşekkürler bunu okuma zahmetine katlandığınız için bile teşekkür ederim...
Iyi Günler...