Evet başlıktada belirttiğim gibi microsof wireless multimedia klavye var bende fakat klavye 1 haftadır tuşlara zor basıyor zor basıyor derken yane şimdi yazı yazarken boşluğa tıklıyorum fakat boşuk bırakmıyor warrockdayken koşuyorum aniden duruyor adam ve hep vuruluyorum pilleri yeni aldım duracell pilden olmaz fakat neden bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim
Klavyemin Resmi :
![[Resim: 8x80uo.jpg]](http://i52.tinypic.com/8x80uo.jpg)
Klavyeyi bir sök içini temizle derim ?

Sökünce geri takamıyosun tuşları takılsa denerdim başka fikri olan ?

Usb'nin yerini değiştir sırayla hepsiyle dene muhakkak hallolur ya da aldığın yere fişiyle , garanti belgesiyle vb. geri götür tuşlarım basmıyor de onlar yenisini verirler vermezlerse de tüketici haklarını ara hakkını sonuna kadar ara derim

kendine yeni bir klavye al

hiç bir oyun için kablosuz klavye set kullanılmaz ki
Microsoft'un her aleti için driveri vardır,senin kutunun içinde de disket veya cd olmalı,onu kuracan ve olayı bitirecen
(05-10-2011 06:23 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]hiç bir oyun için kablosuz klavye set kullanılmaz ki 
Microsoft'un her aleti için driveri vardır,senin kutunun içinde de disket veya cd olmalı,onu kuracan ve olayı bitirecen
kesinlikle katılıyorum 10 liraya al A4Tech klavye + 15 liraya A4Tech Mouse , paşalar gibi oyna uğraşmana değmez , aldığın yere teslim et derim ben