05-10-2011, 04:37 PM
Oyun Kılavuzu Konusuna Açacaktım Bu Konuyu Fakat Hata Verdi Yetkililer Taşırsa Teşekkürlerimi Sunarım
Merhabalar;
Öncelikle belirtmek isterim ki SiegeWar'ı bilmeyen arkadaşlarım için açıyorum bu konuyu...
Bu bölümde
''A'' ve ''B'' kapısı olmak üzere 2 kapı (Misson 1)
Ortada bir tane jeneratör (Misson 2)
''A'',''B'',''C'' olmak üzere 3 adet bomba (Misson 3)
Misson 1'i patlatmak için;
Araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.
2 Leopard [Tek özelliği hızlı gitmesidir (30 bomba 500 mermisi vardır)]
1 Dvp [En küçük araç (5 bomba 999 mermisi vardır)]
K1A1 [Yavaş gider fakat 3 bölümü vardır (30 bomba 500 mermisi vardır)]
60 truck cover (Bu araçda 3-4-5'e geçtiğimizde mermi ve can verir)
Roketler (Rpg_7,Pzf_3,Stinger vs.)
Bu araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.
Misson 2'i patlatmak için;
Misson 2 de ise jeneratör patlatmak gerekiyor. %100 canı olan jeneratörü %0 getirmemiz lazım her hangi bir silahımızla ateş ederek patlata biliriz.Bu Jeneratöre yoğunlaşırsanız sizin için çok iyi olur Çünkü %70 hasar verdiğinizde en az 100 point alabilirsiniz.
(Benden size kıyak olsun
M134 ile %30,%40 hatta %50 hasar verebilirsiniz. Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)
Misson 3'ü patlatmak için;
Misson 3'de 3 adet bomba vardır. Bu bombalardan herhangi birisini patlatırsak görevimizi bitirmiş oluruz.
(Benden size bir kıyak daha olsun
M134 ile %18 ve %29 arasındaki hasarları verebilir.Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)
Derbaran bunları yaparken N.U.İ sadece kapı ve bombaları patlatmasını engellemekle uğrasır.
Tamamen kendi emeğimdir 1 cümlesini bile alıntı yapmadım
Umarım Beğenirsiniz

NOT: ''Evil7styleSiegeKÜFÜRYOK'' Adlı Oda benim odamdır. Herkezi beklerim
(Hacklar Hariç
)
Merhabalar;
Öncelikle belirtmek isterim ki SiegeWar'ı bilmeyen arkadaşlarım için açıyorum bu konuyu...
Bu bölümde
''A'' ve ''B'' kapısı olmak üzere 2 kapı (Misson 1)
Ortada bir tane jeneratör (Misson 2)
''A'',''B'',''C'' olmak üzere 3 adet bomba (Misson 3)
Misson 1'i patlatmak için;
Araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.
2 Leopard [Tek özelliği hızlı gitmesidir (30 bomba 500 mermisi vardır)]
1 Dvp [En küçük araç (5 bomba 999 mermisi vardır)]
K1A1 [Yavaş gider fakat 3 bölümü vardır (30 bomba 500 mermisi vardır)]
60 truck cover (Bu araçda 3-4-5'e geçtiğimizde mermi ve can verir)
Roketler (Rpg_7,Pzf_3,Stinger vs.)
Bu araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.
Misson 2'i patlatmak için;
Misson 2 de ise jeneratör patlatmak gerekiyor. %100 canı olan jeneratörü %0 getirmemiz lazım her hangi bir silahımızla ateş ederek patlata biliriz.Bu Jeneratöre yoğunlaşırsanız sizin için çok iyi olur Çünkü %70 hasar verdiğinizde en az 100 point alabilirsiniz.
(Benden size kıyak olsun
M134 ile %30,%40 hatta %50 hasar verebilirsiniz. Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)Misson 3'ü patlatmak için;
Misson 3'de 3 adet bomba vardır. Bu bombalardan herhangi birisini patlatırsak görevimizi bitirmiş oluruz.
(Benden size bir kıyak daha olsun
M134 ile %18 ve %29 arasındaki hasarları verebilir.Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)Derbaran bunları yaparken N.U.İ sadece kapı ve bombaları patlatmasını engellemekle uğrasır.
Tamamen kendi emeğimdir 1 cümlesini bile alıntı yapmadım
Umarım Beğenirsiniz

NOT: ''Evil7styleSiegeKÜFÜRYOK'' Adlı Oda benim odamdır. Herkezi beklerim
(Hacklar Hariç
)