Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Siege war Hakkında Detaylı Bilgi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Oyun Kılavuzu Konusuna Açacaktım Bu Konuyu Fakat Hata Verdi Yetkililer Taşırsa Teşekkürlerimi Sunarım beyfendi

Merhabalar;
Öncelikle belirtmek isterim ki SiegeWar'ı bilmeyen arkadaşlarım için açıyorum bu konuyu...

Bu bölümde
''A'' ve ''B'' kapısı olmak üzere 2 kapı (Misson 1)

Ortada bir tane jeneratör (Misson 2)

''A'',''B'',''C'' olmak üzere 3 adet bomba (Misson 3)

Misson 1'i patlatmak için;

Araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.

2 Leopard [Tek özelliği hızlı gitmesidir (30 bomba 500 mermisi vardır)]
1 Dvp [En küçük araç (5 bomba 999 mermisi vardır)]
K1A1 [Yavaş gider fakat 3 bölümü vardır (30 bomba 500 mermisi vardır)]
60 truck cover (Bu araçda 3-4-5'e geçtiğimizde mermi ve can verir)
Roketler (Rpg_7,Pzf_3,Stinger vs.)
Bu araçları ve silahları kullanarak %100 olan 2 kapıdan 1 tanesini %0 getirmektir. Kapıyı kırdıgınız zaman Misson 2'ye geçmiş oluyoruz.

Misson 2'i patlatmak için;

Misson 2 de ise jeneratör patlatmak gerekiyor. %100 canı olan jeneratörü %0 getirmemiz lazım her hangi bir silahımızla ateş ederek patlata biliriz.Bu Jeneratöre yoğunlaşırsanız sizin için çok iyi olur Çünkü %70 hasar verdiğinizde en az 100 point alabilirsiniz.

(Benden size kıyak olsun Wink M134 ile %30,%40 hatta %50 hasar verebilirsiniz. Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)

Misson 3'ü patlatmak için;

Misson 3'de 3 adet bomba vardır. Bu bombalardan herhangi birisini patlatırsak görevimizi bitirmiş oluruz.

(Benden size bir kıyak daha olsun Wink M134 ile %18 ve %29 arasındaki hasarları verebilir.Ayrıca cephanelikteki her silah ile patlata bilirsiniz fakat sağ üsttünde ''HOT'' yazılmış silahlar ile daha hızlı patlata bilirsiniz.MP7A1,Famas,M60 Vs. Vs.)

Derbaran bunları yaparken N.U.İ sadece kapı ve bombaları patlatmasını engellemekle uğrasır.

Tamamen kendi emeğimdir 1 cümlesini bile alıntı yapmadım

Umarım Beğenirsiniz Smile
beyfendibeyfendibeyfendi

NOT: ''Evil7styleSiegeKÜFÜRYOK'' Adlı Oda benim odamdır. Herkezi beklerim Smile(Hacklar Hariç Big Grin)
Ellerıne saglık emek vermıssın Smile
2 görev cok exp verio digerlerinde düsmana yogunlasın 2 görevde hedefe:)en az 1k alırsınız.
(05-10-2011 04:45 PM)FakeOfFake Yazılan: [ -> ]2 görev cok exp verio digerlerinde düsmana yogunlasın 2 görevde hedefe:)en az 1k alırsınız.

Hatırlattığın için teşekkürler victory.gif
Çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Güzel anlatım teşekkürler.
Bunları bilmeyen yoktur herhalde yine de güzel paylaşım oyuna yeni başlayanlar ve siege war'ı ilk defa oynayanlar için victory.gif
Güzel anlatım teşekkürler
(05-10-2011 05:23 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Bunları bilmeyen yoktur herhalde yine de güzel paylaşım oyuna yeni başlayanlar ve siege war'ı ilk defa oynayanlar için victory.gif

O arkadaşlar için yazdım zaten victory.gif
Güzel Anlatım Olmuş Eline Sağlık totos.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler