Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyundan atıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar yardım edermisiniz ? Warrock'a giriyorum. 5dk oynamadan 5 saniyelik bi lag giriyor,oyundan atıyor ve oyun esnasında - oyundan atmadan önce - tab tuşuna basınca oyuncu nicklerini göremiyorum (beyaz ekran var ) bu sorun nasıl çözülür ??
Bilgisayarın kaldırmıyodur benim Dizüstü Bilgisayarımda da öyle Smile
sağol kardeş bi ara ekran kartı alıcam . ne önerirsin ? Wr çalıştırsın yeter zaten.
Bilmiyorum,anlamam o konulardan.Bilgisi olan arkadaşlar konuya bakıcak ve sana birşey önericeklerdir zaten. beyfendi
1 Gb lık Ram alsan yeter diye düşünüyorum.
Ekran Kartı olarak ta 1 gb yeter.
Sen en iyisi ATİ HD 4600 al rahat edersin.
Ekran kartını kafana göre alamazsın kardeşim. Anakart ve diğer bileşenleri yazmalısın ancak ona göre yönlendirebiliriz seni.
Öncelikle bana bilgisayar özelliklerini yazar mısın?
(05-10-2011 07:47 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Öncelikle bana bilgisayar özelliklerini yazar mısın?

vay be Alper ben yazacaktım ama sen yazdın Smile

Senin için kıbrıs kelimeleri öğreniyorum Big Grin
Kod:
Peşgir
tepser
tüfek at
turaşlıg :D
en son olarak gancelli

Şöle bi yasa getirmeliyiz aslında : Profil kısmına bilgisayar özellikleri kısmı eklenirse kişi beklemeden direk cevap alabilir diye düşünüyorum.
(05-10-2011 07:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Senin için kıbrıs kelimeleri öğreniyorum Big Grin
Kod:
Peşgir
tepser
tüfek at
turaşlıg :D
en son olarak gancelli

Hade bakayım Big Grin
Kod:
bir peşgircik vereyimde sil o terciğini. Gancelliyi hiç hatırladma çok kötü anıcıklarım var onunla. Bilin be gardaş avda tükegnan addım 2 dane fişeng cav cav endirim 4 dane ciglacığı

(05-10-2011 07:55 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Şöle bi yasa getirmeliyiz aslında : Profil kısmına bilgisayar özellikleri kısmı eklenirse kişi beklemeden direk cevap alabilir diye düşünüyorum.

Aslında mantıklı ama üyelerin durup bir de onu doldurması gerecek
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler