elemanla mari oynuyoduk bug olmayan yere girdi.(marien koridorunda yerin altına girdi) hackmısın felan muhabbetı oldu işte herneyse.
adam girdiğim her odada bu hack deyip oyundan attırıyo sordugumda cevabı işte

cocuk daha galiba
![[Resim: adszyq.jpg]](http://img268.imageshack.us/img268/7416/adszyq.jpg)
Uploaded with
ImageShack.us[/img]
Bu adamla ilgili konu açıcaktım aslında sen açmışsın. Bu adam OPK'da level kastı o level oldu yetmedi WH açıyor yetmedi millete ana bacı sövüyor. Bu adam her girdiğim odada onun takımındaysam atıyor değilsemde bizim takımdan birine PM atıp yalan birşey söylüyip attırıyor beni. T-Bomb'u var ve WH sayesinde adam bırakmıyor bıktım bu adamdan ve gerçekten bence yaşı ufak yada IQ problemi var

h@nifi isimli kişi şu oyunda nefret ettiğim sayılı kişilerdendir. Kendisi en sevdiğimiz harita "khali" de ne kadar m14 sis varsa merdiven önüne atar sonra ortaya bomba koyuncada laf yapar. Genelde kendisini odalarımıza almayız ama sonradan girdiğindede bezdiririz o ayrı

Bunun t-Bomb'u 450+ gün ve diger itemleri 200+ gun oldugunda dayanamayip aylık ne kadar harcıyorsun diye sorduğumda 1 milyara yakın demişti ve ne işle meskulsun diye sorduğumda cevap yoktu...
ah şu sözde buga girdim dediğinde bi foto alabileydim
Bu adam çok gıcık ya hiç sevmiyorum

1. h@nifi 2. darkhiislave bu heriflerden nefret ediyorum
1.) h@nifi : Bu adam OPK'da level kastı o level oldu yetmedi WH açıyor yetmedi millete ana bacı sövüyor. Bu adam her girdiğim odada onun takımındaysam atıyor değilsemde bizim takımdan birine PM atıp yalan birşey söylüyip attırıyor beni. T-Bomb'u var ve WH sayesinde adam bırakmıyor bıktım bu adamdan ve gerçekten bence yaşı ufak yada IQ problemi var
2.) darkhiislave : Bu da +70 ve gerçekten uyuz bi tip. Öldüğü herkese "nub" diyor ve sonra sövmeye başlıyor, kendini avutuyor

+70 oldugu ıcın kendını bşy sanıyodur.playerlik lwle bakmaz