Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gülme krizine girdim yok böyle birşey
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
ESKİLER AMA KOMİKLER Big Grin

Samsun'lular kızmayın.Bu sadece haber benim yazım değil.Ama komik Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

SAMSUN’un Bafra İlçesi’nde psikolojik sorunları olduğu belirtilen 28 yaşındaki Ramazan D., cinsel ilişkiye girdiği ineğin sahibi 44 yaşındaki Mustafa K. tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Olay dün gece yarısı meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen işsiz ve bekar olan Ramazan D., Mustafa K.’ya ait ahıra gizlice girerek içerdeki ineğe cinsel saldırıda bulundu. İneğin sürekli bağırması üzerine ahıra giden Mustafa K., Ramazan D.’yi inekle cinsel ilişkiye girdiği sırada suçüstü yakalayarak polise teslim etti. Polis tarafından gözaltına alınan Ramazan D.’nin alınan ifadesinde “Hayvanları çok severim, ahırda bulunan ineği sadece seviyordum. Yanlış anlaşıldım” dedi. Ramazan D.'nin bugün adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Yok böyle birşey.Tamam çoğu köylerde bu olayı eşekle yapanlar var.Ama ahırda inek nasıl bir fantazidir.İfadesine bittim.

Buda ayrı bir olay

Bir gecede 5 at 1 eşek 2 insan.At değil bu.

1:05 saniye dikkat at canlı yayına bağlanıyor sanki birde altına İstanbul yazmışlar demek İstanbul'dan bağlanıyor Big Grin

Atın gözüne sansür koymuşlar kop.hahahahaha

Hayvanın ne suçu var içinden gelmiş yapmış. eee bizimden içimizden geliyor ama Big Grin

ABD'nin Iowa Eyaleti'nde bir sapık, mavi gecelik giydirdiği bir koyunla cinsel ilişkide bulundu..

Robert Brodesson adındaki sapık, Waterloo'da bir yüksekokula ait çiftlikte yakalandı. Koyun iplerle bağlanmış bir durumda bulunurken, yanında da bir de mavi bayan geceliği ele geçirildi. Polis tarafından yapılan testler sonucu, koyunun tecavüze uğradığını ortaya çıktı. Broderson, öğrenciler tarafından yakalandı ve güvenlik güçlerine teslim edildi. Bir emniyet görevlisi, ‘‘23 yıldır polisim, böyle bir şeye hayatımda ilk kez tanık oluyorum. Köpekleri duymuştum, ama mavi gecelikli koyunu asla’’ diye konuştu. Robert Broderson, 75 bin dolar kefalet ödedikten sonra serbest bırakıldı.

EN FAZLA 2 YIL
ABD'deki 24 eyalette hayvanlarla seks yasalara aykırı. Ancak Iowa bunlardan biri değil. Bu nedenle Broderson, ‘‘hayvana kötü davranmak’’tan suçlandı ve en fazla iki yıl hapis cezasına çarptırılabilecek. 24 eyaletten 5'inde hayvanlarla seks ‘‘ağır’’ suç kabul ediliyor. 19 eyalette ise ‘‘hafif’’ suçlardan sayılıyor.

KÖPEKLER VE ATLAR ÖNDE GELEN HEDEFLER
Hayvan haklarını savunan ‘‘Humane Society’’ (HS) adlı kuruluşun yetkilileri, hayvanların cinsel sömürüsünün ABD'de ‘‘ciddi bir sorun’’ olduğunu belirttiler. Bir HS görevlisi, ‘‘Hayvanlar başlarına gelenleri polise rapor edebilme kapasitesine sahip değil. Köpekler ve atlar, cinsel sömürünün önde gelen hedefleri’’ dedi.
off tam felçlik durum Big Grin Big Grin

pis herifler :/
Bunları yapanlar insan mıymış ? Haberde yazmıyor öyle birşey Angry
Ne pislik kişilikler var yav Ss.gif

Edit : videoyu şimdi izledim hala yerlerdeyim " yoo normal bir aygır 12 saatte 5 kısrağa atlayabilir Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin hahahahahahaha Big GrinBig Grin "
Big Grin Big Grin Big Grin
Big Grin Big Grin ilginç
Referans Adresler