Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 6 Şubat Buluşması Resimler vede Vİdeolar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Ya bırak ya bırak event demeyin bana Big Grin Oraya kadar 2.,2.,9. gel.Final eventında 18 kill le birinci giderken bağlantı sorunu olsun.Diğerinde de toparlamıyınca 10 günlük preyle yetinmek zorunda kal.Ama olsun gerçekten güzeldi.Bütün WTR ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
(02-06-2010 10:42 PM)quanszpard Yazılan: [ -> ]Ya bırak ya bırak event demeyin bana Big Grin Oraya kadar 2.,2.,9. gel.Final eventında 18 kill le birinci giderken bağlantı sorunu olsun.Diğerinde de toparlamıyınca 10 günlük preyle yetinmek zorunda kal.Ama olsun gerçekten güzeldi.Bütün WTR ailesine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Oyun bitince sen baya bi kızardın Ufuk olsun bende sinirlendim çıktım ya 2.olmuştum insanlar düştüğünde düşmeseler rahat famas retail kapardım Ravello 2nd fak Smile
Ya nasıl kaçırdım ben bulusmayı.. offffffffffffffffffffffffffffffffff Ss.gif
Seneye gelicem hayırlısıyla oranın bi tozunu attırtam Big Grin

TaTy

Topluca fotoğraf çekindik , soner abi en önde olmasına rağmen fotoğrafta çıkmadı nasıl bir modem vardı Big Grin Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
cafedeki net hızı kaçtı en çok onu merak ediyorum
(02-06-2010 11:29 PM)normal-gel Yazılan: [ -> ]cafedeki net hızı kaçtı en çok onu merak ediyorum

Sanarım 1 GBit'di. Pingler 20'yi geçmedi ^^
Tugi özledim seni bea Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler