Merhaba .
Benım bu arkadasla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum.
tartısma veya satasma gibi bir huyum yok ve cıkarmakta istemiorum :
bu kişi her konuya burnunu sokup saçma sapan yazılar yazıyor.
Dünki yazımda 5.slot ile ilgili dedigi cevap sudur:
Gene Bir İlahi Paylaş Düzelir
Bunun Yaptıgı Nedir Şimdi Saygısızlık Degilmidir Konun Daha Acıklıga Cıkarılmaısını İstiyorum
Saygılar.
Yazmışta nolmuş, bunun için mi tartışma çıkaracaksın ?
bre zındık sen nasıl ilahi paylaşan adama laf edersin tövbe !!111bir
Adam belki paylaşılan ilahiyi duymuş ve hoşuna gitmiş olabilir.Belki bir kere daha paylaşmanı istiyor.
Bunda konu açılacak şey nedir pek bi anlam veremedim ? aranızda sorun varsa aşşağıdaki Online list ve forumda ki özel mesaj fonksiyonu boşuna mı yapıldı ?
Bi ilahi paylaşta havamızı bulalım.
İnsanların kişiliklerini sorgulamayız O O'dur. Tartışmacı kişiliğe sahiptir yada değildir bu hiçbirimizi ilğilendirmez. Ama forum düzenini bozduğuda tartışmasız bir gerçek.
Bu adam böyle birkaç gün tatile çıkmıştı akıllanmamış herhalde.
(05-09-2011 12:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Adam belki paylaşılan ilahiyi duymuş ve hoşuna gitmiş olabilir.Belki bir kere daha paylaşmanı istiyor.
Bunda konu açılacak şey nedir pek bi anlam veremedim ? aranızda sorun varsa aşşağıdaki Online list ve forumda ki özel mesaj fonksiyonu boşuna mı yapıldı ?
Türkçe konuşamayan ya da kendi isteği ile Türkçe cümlelere İngilizce kelimeler katmakdan(Türkçe'yi katletmekden) zevk alan her konuya burnunu sokup saçma yorumlar yapan bir kişilik ve o onun kişiliği ona kimse karışamaz yorum yapmakda gereksiz.Böyle kişileri kafana takıcağına daha önemli şeylerle uğraş.Boşver gitsin.Eğer biri senin canını sıkıyorsa o biriyi biri olarak görmekden çıkar.Sen rahat ol kardeşim öyle kişileri görmezden gel burda kimse senin paylaştığın konulara laf sokamaz sokanıda takma.Gerçekdende bir ilahi paylaşsana güzel olsun ama uzun zamandır dinlemiyorum.
O kişi sanırsam Uğur denen kişi. Eğer o ise ben onu önceden de tanıyorum nasıl biri olduğunu arkadaşlığım geçti onunla ama geçmez olsaydı keşke. Böyle terbiyesiz, böyle haddini bilmeyen, ana avrat küfür eden biri yoktur emin olabilirsiniz. O hangi forumda gördüysem genelde 10 15 kere ban yiyor ama hala inatla o forumda barınma çabasında, huylu huyundan vazgeçmez ki...
(05-09-2011 12:05 PM)xshooterzz Yazılan: [ -> ]Merhaba .
Benım bu arkadasla ilgili bazı şeyler söylemek istiyorum.
tartısma veya satasma gibi bir huyum yok ve cıkarmakta istemiorum :
bu kişi her konuya burnunu sokup saçma sapan yazılar yazıyor.
Dünki yazımda 5.slot ile ilgili dedigi cevap sudur:
Gene Bir İlahi Paylaş Düzelir
Bunun Yaptıgı Nedir Şimdi Saygısızlık Degilmidir Konun Daha Acıklıga Cıkarılmaısını İstiyorum
Saygılar.
Evet, bu yazıyı yazman ile birlikte en saçmaladığım halimde iken bile senden akıllı olduğumu tüm Warrock TR üyeleri anlama raddesinde artık. Salaklar da dahil.
(05-09-2011 07:01 PM)xtremelife Yazılan: [ -> ]Türkçe konuşamayan ya da kendi isteği ile Türkçe cümlelere İngilizce kelimeler katmakdan(Türkçe'yi katletmekden) zevk alan her konuya burnunu sokup saçma yorumlar yapan bir kişilik ve o onun kişiliği ona kimse karışamaz yorum yapmakda gereksiz.Böyle kişileri kafana takıcağına daha önemli şeylerle uğraş.Boşver gitsin.Eğer biri senin canını sıkıyorsa o biriyi biri olarak görmekden çıkar.Sen rahat ol kardeşim öyle kişileri görmezden gel burda kimse senin paylaştığın konulara laf sokamaz sokanıda takma.Gerçekdende bir ilahi paylaşsana güzel olsun ama uzun zamandır dinlemiyorum.
Yediğin lafların hararet yapmaması içten bile değil dostum. Benim şahsım tarafımdan feci ithamlara ve feci laf sokuşlara uğradın. Bunu hazmetmek için iki-üç kelam edip, forum denen sanal ortamda kin kusup beni kötü biri olarak tanıtmaya çalış. Fakat, senden eski olan benim burada.
(05-09-2011 07:05 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ]O kişi sanırsam Uğur denen kişi. Eğer o ise ben onu önceden de tanıyorum nasıl biri olduğunu arkadaşlığım geçti onunla ama geçmez olsaydı keşke. Böyle terbiyesiz, böyle haddini bilmeyen, ana avrat küfür eden biri yoktur emin olabilirsiniz. O hangi forumda gördüysem genelde 10 15 kere ban yiyor ama hala inatla o forumda barınma çabasında, huylu huyundan vazgeçmez ki...
İşte, Massacre'a karşı Karalama Kampanyası'nın en büyük ortaklarından biri olan 'Semih' yani 'Bozkartal'. Acaba, bana bunları söylemeden önce, kendisi Kenan Günay'a ne tür küfürlerde bulunmuş, başı sıkıştığında ts kavgalarına kimi çağırmış? Hiç mi aklına gelmedi be birader.
Beni eleştireceğine beynini geliştir. O zaman anlaşırız.