Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 5.Slot İle İlgili Sorunum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler Fotoğrafta Göründüğü Gibi Premium Olmamasına Rağmen 5.Slot Kilitli Duruyor Bune Dir ?
Bug ?
olabilir ama sasırdım :/
Bir tür bug sanırım
WarrockTR'de bir ilahi daha paylaşırsan, sorun düzelecektir kardeşim. Saygılar.

http://forum.warrocktr.com/Konu-Sami-Yus...z1Lmr7q7In
bu chara girmeden önce preli veya 5 slotu olan bi chara girdiysen presiz charda böyle gözükecektir ama kullanımı aktif değildir.
(05-08-2011 09:01 PM)xshooterzz Yazılan: [ -> ]Beyler Fotoğrafta Göründüğü Gibi Premium Olmamasına Rağmen 5.Slot Kilitli Duruyor Bune Dir ?

Cümlende bir yanlışlık var sanırım. Premium olmamasına rağmen 5. slot kilitli diyorsun. Zaten slot 5 premium ile alınan bir px item değil mi tabii ki kilitli durucak ? Bir anormallik yok. He diyorsan ki premium olmamasına rağmen 5. slot kilitli değil, o zaman yanılıyorsun çünkü; fotoğrafı yaklaştırınca ' Gerekli slot alındıktan sonra kullanılabilir ' yazıyor. Resimden ve yazdıklarından anlayabildiğim kadarıyla yorumumu yazdım eğer ki bi hatam varsa affola.
Bide söyle birşey var . Eşlarında 5.slot varsa ondan da olabilir .Çünkü bronz premium aldığında 5.slot satın alıyorsun .Bronz pre bitsede 5.slot günü varsa kapanmıyor .
(05-09-2011 07:32 AM)Murat * Scapeq0at Yazılan: [ -> ]Bide söyle birşey var . Eşlarında 5.slot varsa ondan da olabilir .Çünkü bronz premium aldığında 5.slot satın alıyorsun .Bronz pre bitsede 5.slot günü varsa kapanmıyor .
Kesinlikle..Bide 8.Slot silahı aldın mesela m60 gold..diger butun branslarda 8. Slotu boş olarak görürsün..
Bugün bana da oldu aynısı 6. slot px itemi geldi hediye olarak ve bütün karakterlerde 6.slot açıldı sende de böyle olabilir ?
Referans Adresler