Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 9 Mayıs'da YGS'nin durumu değişebilir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bugün ki haberlere göre : YGS'nin iptal olup olmiyacağı yarın(9 Mayıs) açıklanacakmış.

ais.osym.gov.tr adresinde TC Kimlik numarası ve şifreyi girerek 2011-ÖSYS'yi seçtikden sonra sol en altta cevap anahtarımız mevcut fotoğrafı çekilmiş biçimde(çok berbat çekmişler hiç bişi okunmuyo Ss.gif) Resmin altında da bizim kitapçığımızın cevap anahtarı var onla karşılaştırın ve sonra ösym sonuç sitesinden doğru ve yanlışlarınıza bakın. Eğer farklıysa durumlar hemen dilekçe vererek iptal olma şansı daha da artabilir.

uzun lafın kısası 9 Mayıs'da %50 devam %50 iptal

İptal olursa " kız öldü ortaklık bitti" meselesi olur Sad
iptal olması lazım zaten ama pek sanmıyorum
iptal edilemez. Orada verilen puanlarla bir sıralama çıkarılmalı yediden aksi halde yeni bir sınav daha gerekir ki olanaksız artık
öle deme Tugi hem KPSS'i iptal eden heyet bakıyor hem de çok itiraz var, ÖSYM Başkanı bile bu en önemli dava düştükden sonra şifrenin var olduğunu söyledi ve bunun için özür diledi.
Eğer ki iptal olursa çok büyük olaylar olabilir. Çünkü insanlar aylarca o sınava hazırlandı, eziyet çekti emek verdi, sterse girdi. Sınava girdi ve sınavdan çıktı. Sonrasında birisi "üzgünüz sınav geçersizdir tekrar yapılacak" derse çok büyük tantana kopar. Ayrıca insanlar zaten LYS'ye odaklanmış durumda şu an kimse tekrardan YGS'ye girmek istemez
aksine çoğu kişi ygs iptalinde hala Smile

Ben anlamıyorum SBS bana vurdu,Lise dalgası bana vurdu.. Şimdi de YGS vurdu.
Şöyle dolu dolu 18 yılın da 1 kez gireyim dedim heves ettim;o hevesimi de burnumdan getirdiler Big Grin

Ama işin şakası bi yana,gerçekten bu durumlar etkiledi beni.
Adam gibi çalışamaz oldum artık nolucaksa olsun diye bakıyorum hayatcağızıma Sad
Kpss daha kolay. Bu 2 aşamalı bir sınav vede üniversiteler ağustos'un bir tarihinde kayıt alıyorlar. LYS sınavı yapılır ama 1,700,000 tane kitapcık basmak onları her şehire göndermek kolay değil.
Sınavın iptali halinde LYS ile birlikte ortak bir sınav yapılcak demişti televizyonda

Sherlock

Çok zor.
İptal edilceğini zannetmiyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler