Böylesine eğlenceli zevkli ve bir okadar da heyecanlı gün geçirmemiştim uzun zamandır..WTR Ekibinden KaanTopal & Turgay Emek & Özdenkara & Taha Sarı(JönTURK) & Bestblack ve unuttuğum herkese çok teşekkür ediyorum kendi adıma gerçekten böyle güzel bir gün yaşattığınız için,herkesle birebir ilgilendi sorunu olanlarla v.s emekleri büyüktü bugün...Ve kazananlarıda tebrik ediyorum her biri bileği ve hakkıyla kazandılar...Sözü fazla uzatmadan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum

Ya finale gelene kadar her oyunda 1.oldum finalde 2.oldum 6-7 kişi düştü sonra yeniden yapıldı 10.oldum neyse sağlık olsun boş dönmek te vardı

Yorulduk ama değdi kim gerçek oyuncu belli oldu =) Doruk o saçıda bana öğreticen haa

herkese tebrikler güzel eğlendik

kenan kopardı bizi zaten

Warrock gibi bi' oyuna emek verenlere acıyorum fakat emeğe saygımdan dolayı da teşekkürümü ederim.
çok iyiydi ya allaha şükür

çok hoşuma gitti benim dostlarımı görmek
birazda NİHOCAN adam olsaydı

Herkeze AŞIRI ÇOK TEŞEKKÜRLER
Ben olsaydım varya Hiç şansınız YOktu

(02-06-2010 09:47 PM)Massacre Yazılan: [ -> ]Warrock gibi bi' oyuna emek verenlere acıyorum fakat emeğe saygımdan dolayı da teşekkürümü ederim.
Maksat oyunun gelişmesi değildi. Madem herkez aynı oyunu oynuyor, kavga etmeye gerek yok. Turnuvaları organize ettiğimden bir çok kişi ile 1-1 ufakda olsa muhabbet etme şanşım oldu.
Çok güzel zaman geçirdik. Bence buna değer.
geçmiş olsun herkese =) kazananları tebrik ediyorum ayrıca.