Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu günki canlı yayın
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bu gün ki canlı yayını kaydeden var mı acaba yeniden izleyelim Smile
ahudhauhsduashud bugünkü canlı yayını izleyenler benim yazdığım yazıları ve warrocktr yi hackleyişimi izlemiş olabilirler Big Grin
(02-06-2010 09:28 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]ahudhauhsduashud bugünkü canlı yayını izleyenler benim yazdığım yazıları ve warrocktr yi hackleyişimi izlemiş olabilirler Big Grin

Olum o nasıl bir gülüş. Big Grin

Bende izleyemedim. ^^
Nasıl izlemezsiniz yaa =) =)

Ama çok güzelde gerçekten. Şuan üzerimde çok büyük bir yorgunluk var ama atlattık işte.
(02-06-2010 09:28 PM)nihocan Yazılan: [ -> ]ahudhauhsduashud bugünkü canlı yayını izleyenler benim yazdığım yazıları ve warrocktr yi hackleyişimi izlemiş olabilirler Big Grin

auhzuahzuahzuahuhzBig Grin nolur.com gibiBig Grin vede warrocktr yi hackledikBig Grin asdadadasdBig Grin la niho güldürdün yine beniBig Grin
(02-06-2010 09:32 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Nasıl izlemezsiniz yaa =) =)

Ama çok güzelde gerçekten. Şuan üzerimde çok büyük bir yorgunluk var ama atlattık işte.

Kaan abinin Turgay"ın ve sayfadada mod olan Mehmet abinin emeğini göz ardı etmemeliyiz.Ben onlara burdan tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.Ne kadar lagg olsa netde kesilse mükemmel bir gündü.Daha nicelerine inşallah.
ist de olsaydımda keşke bende gelebilseydim Kimin Pro olduğu belli olurdu Smile
Bende izleyemedim.Artık Kaan Topal'ın videosunu izlerim =)
Kaan abi bugun halleder hepsını Smile) Çok iyidi ya Nihat zaten hack ..Big Grin
Referans Adresler