Arkadaşlar 2 Gün Önceye kadar 32lik Bg Odalarında 0 Kasma İle oynuyordum bugunden itibaren oyun baya bi kasar oldu sorun oyundamı yoksa pc de mi sizdede oluyormu kasma sorunu ?
bende 32 lik odalara giriyordum sorun yoktu şimdi giriyorum bağlantı kopuyor ve kasıyor

(05-07-2011 05:09 PM)1000zz Yazılan: [ -> ]bende 32 lik odalara giriyordum sorun yoktu şimdi giriyorum bağlantı kopuyor ve kasıyor 
oyun bozuk

Ben 2 haftadır adam gibi oyun oynayamıyorum sürekli oyun kapanıyor
(05-07-2011 05:16 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Ben 2 haftadır adam gibi oyun oynayamıyorum sürekli oyun kapanıyor
hiç bir hata vermeden 1 kere attı oyundan sadece ama kasıyor

ya BEyler Warrock BendE de baya kasmaya basladı
Siz oyuna girdiğinize dua edin bende girmiyor bile

Bendede sürekli takılıyor,oyun kaynaklı bir problem. Ne yazık ki Japonya yada Kore kadar değerli değiliz k2 nin gözünde bizi ve sorunlarımızı pek önemsemiyorlar. Tek düşündükleri bizden elde ettikleri geliri nasıl arttıracakları.
(05-07-2011 05:41 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bendede sürekli takılıyor,oyun kaynaklı bir problem. Ne yazık ki Japonya yada Kore kadar değerli değiliz k2 nin gözünde bizi ve sorunlarımızı pek önemsemiyorlar. Tek düşündükleri bizden elde ettikleri geliri nasıl arttıracakları.
Sadece Üzerimizden para kazanmak için bişiler yapıyorlar silah getiriyorlar mesela sen nasıl silahlar getirirsen getir hacki nasıl öldürcez adam netten hack buluyor biz o kadar para verelim adam oynasın k2 para kazansın saçmalık