Arkadaşlar,
Çok sevdiğim bir arkadaşım laptop alacağı için bir jenerasyon eski bilgisayarını elden çıkarıyor. Sahibinden.com'a koyduğu ilanı linke tıklayarak görebilirsiniz. Bütün detaylar ilan içerisinde yazıyor. Aradığınızda WarrockTR'den aradığınızı belirtirseniz cuzi bir indirim yapacak.
Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.
Link:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris...577/detay/
Masa'da bedavaymış uygun bence ama sistem düşük sanki biraz.
Monitor,kasa,1 tb harddisk'in garantisi devam ediyor.Makina Metro 2033'ü bile oynattı.Bilginize.
Parça parça satılması daha uygun olurdu.
usta güzel pc ama ben yeni sistem topladım sıfır .ddr3 sistem ekran kartı 1 gb ve işlemci 4 çekirdek onunla aynı fiyat bence düşürmeli fiyetı malesef 2. elde bu fiyat yüksek
Bence de 2. el bi bilgisayar için ve özelliklerine göre baya fazla gibi o fiyata sıfır daha özellikli bilgisayar olabilir satılması için düşürmen lazım. Ben düşünüyorum aslında düşürürsen bi bakabilirim
oha be core2duo e7200 , hd 3650 olan kasayı yarısına alırım onun kardeş fiyat çok pahalı.
(05-06-2011 04:42 PM)kadirinaktif Yazılan: [ -> ]oha be core2duo e7200 , hd 3650 olan kasayı yarısına alırım onun kardeş fiyat çok pahalı.
Aynı özellikteki bilgisayarı ben aldım sıfır 1280 TL..
(05-06-2011 05:40 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (05-06-2011 04:42 PM)kadirinaktif Yazılan: [ -> ]oha be core2duo e7200 , hd 3650 olan kasayı yarısına alırım onun kardeş fiyat çok pahalı.
İşte zaten anlatmak istediğimiz olay bu.Arkadaş tam açıklayıcı olmuş.Led monitor,hardisk,kasa zaten garantili.Hala satılıyor.Onun dışında masa var.+ zartı zurtu var.Alacak olana indirim de yapıcaz dedik.Bence boşuna yorum yapmak yerine alacak olan arkadaşlara yol göstersek daha uygun olacak.Oha tabi.500 liraya da bilgisayar var.
(05-07-2011 06:41 AM)mightymouse Yazılan: [ -> ] (05-06-2011 05:40 PM)lnverosmil Yazılan: [ -> ] (05-06-2011 04:42 PM)kadirinaktif Yazılan: [ -> ]oha be core2duo e7200 , hd 3650 olan kasayı yarısına alırım onun kardeş fiyat çok pahalı.
İşte zaten anlatmak istediğimiz olay bu.Arkadaş tam açıklayıcı olmuş.Led monitor,hardisk,kasa zaten garantili.Hala satılıyor.Onun dışında masa var.+ zartı zurtu var.Alacak olana indirim de yapıcaz dedik.Bence boşuna yorum yapmak yerine alacak olan arkadaşlara yol göstersek daha uygun olacak.Oha tabi.500 liraya da bilgisayar var.
İkinci el o kasa o kadar etmez.Gider 1200 TL ye süper bir kasa toplarım onun yerine,piyasayı bilmiyorsan yorum yapma bence core 2 duo e7200 ler 3 yıllık işlemci artık bir değer biçmiyor quadlar çıktı,i3,i5,i7 ler çıktı.