Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Youtube Açılmaz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler son 1 haftadır Youtube'dan video izleyemiyorum. Video yükleniyormuş gibi gözüküyor ancak 10-15 saniye sonra " An error occurred. Please try again later. " şeklinde bir hata geliyor. Daha önceden böyle bir hata yoktu. Format attıktan sonra internette video izleme problemleri yaşamaya başladım. Aynı şey Facebook içinde geçerli. 3-4 gün önce Youtube da video izleyebiliyorken de videoyu daha dolmamış yerlerine ilerletmeye çalışırken yine yukarıdaki hatayı veriyordu. Format öncesinde böyle bir problem yoktu anlamadım gitti Ss.gif Flash player yüklü yani onunla ilgili bir problem yok dns leri 8 . 8 . 8 . 8 - 8 . 8 . 8 . 1 olarak ve 208 . 67 220 220 - 208 . 67 . 222 . 222 olacak şekillerde denedim ama sonuç değişmedi yine. Bir yardım edin yav sinirlendim şu iş yüzünden Angry
Bende de aynı sorun var .
Gayet normal giriyor bende Ss.gif
Formatla alakalı olduğunu sanmam. Host dosyasını değiştirmeyi denedin mi? Arkadaşımın benzer tarzda bir problemi vardı ona host dosyasını değiştiğimde sorunu düzeldi. Bir dene host dosyasını değiştirmeyi
Dns ayarıyla olsa neden facebookda aynı sorun olsun bencede farlı internet tarayıcısını dene ve flashpaleyeri sil tekraryükle
Söylenenlerin hepsini denedim daha önceden. İE 8,mozilla ve chrome la girmeyi denedim youtube a sonuç aynı videolar açılmıyor ve bir süre sonra hata veriyor. Host dosyasının linkini atarmısın alper onu bi denemem lazım Big Grin
Sinan olmadı dün seninle konuşduğumuz vakitten beri araştırırım ancak da host dosyası der her bulduğum site.
Referans Adresler