Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: M249 Vs. M60
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sizce Hangisi Anket Yaptım ???
İkisi arasında seçim yapmak zor , ikisi de çok iyi silahlar ama dikkatimi çeken bir şey var. M249 silahı özellikle sunucu güncellemelerinden sonra (lag azaldığında) normalden çok daha seri oluyor. Böyle bir zamana denk gelirsen M249 u öneririm. L85 de aynı şekilde.
3.slot'a L85A1 alıcam 5'e ne alsam diye düşünüyorum
(05-05-2011 09:26 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]3.slot'a L85A1 alıcam 5'e ne alsam diye düşünüyorum

3.slota L85 , 5 e de M249 alırsan şu anki gibi lagın tavan yaptığı bir ortamda oynamak işkenceye dönüşebilir, benden söylemesi. İkisi de lagtan çok etkilenen silahlardır Smile
M60 4ever bence Smile
Çok basit.

Tabiki de m249.
(05-05-2011 09:29 PM)FataL Yazılan: [ -> ]
(05-05-2011 09:26 PM)bu7rock Yazılan: [ -> ]3.slot'a L85A1 alıcam 5'e ne alsam diye düşünüyorum

3.slota L85 , 5 e de M249 alırsan şu anki gibi lagın tavan yaptığı bir ortamda oynamak işkenceye dönüşebilir, benden söylemesi. İkisi de lagtan çok etkilenen silahlardır Smile

ADAM HAKLI . ŞİMDİLİK M60 DAHA İYİ FARKEDERSENİZ SİLAHLAR PATCH'DEN SONRA SANKİ DAMAGELERİYLE OYNANMIŞ GİBİ DEĞİŞİYOR.
LAG'DA İYİ VURAN EN İYİ 3 SİLAH FAMAS-M60-M4A1
İkiside iyi ama m249'un yeri ayrı Smile
Arkadaşlar lagla silah filan etki etmez sizde ne yaptınız Ss.gif. Lag oyunun datalarıyla oynanmasımı demektirde lagdan sonra daha seri yok lagdan sonra daha iyi vuruyor.

Bi kere lagdan sonra daha seri demen yanlış. Lag internet yavaşlamasıdır. Pc ışık hızında olupta internet gecikebilir. M249 bu yüzdende istediğin hızda tarar. Örnek veriyorum yani.

Lagla Oyun Kasmasını karıştırmayın derim !

Soruna gelirsekte Herşeyden önce Silahı Kullanmak Önemlidir ! Silah istediği kadar damage veya hıza sahip olsun sen o silahı tutamadıktan sonra hiç bir işe yaramaz. Bu yüzden tecrüben hangisiyle bağdaşmışsa onu kullan. Kimisi m60 la terör estirir kimi m249.

Sana tavsiyem 2 sinide kullanıp kendin karar vermen
m60 herzaman farklı bir yere sahiptir bende. Oyundaki hiçbir silah m60 ın yerini tutmaz benim için. L85A1 belki yarışır ama tutmaz yinede yerini.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler