Arkadaşlar ben laptobuma format atmak istiyorum ama cd ile değil laptobun kendinde bir tuş var pc kapalıyken bastığımda format atıyor hiç denemedim ilk kez deniyeceğim herşey güzelde pcdeki bazı şeylerin gitmemesini istiyorum(warrock ve pes2011) 2 dosyayı D ' ye attım ama D ' yi nasıl yedeklerim bilemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Laptopun markasını verirsen yardımcı olabilirim.Eğer recovery (yapmak istediğin) yapcaksan bilgisayarı aldığın ilk güne çevirir.Her şey gider.Bunu için önce istediklerini yedekleyip sonra yapmalısın.
Google'a ....(laptopunun markası) recovery tuşu de karşına çıkıcaktır..

(05-05-2011 04:10 PM)miyami Yazılan: [ -> ]Laptopun markasını verirsen yardımcı olabilirim.Eğer recovery (yapmak istediğin) yapcaksan bilgisayarı aldığın ilk güne çevirir.Her şey gider.Bunu için önce istediklerini yedekleyip sonra yapmalısın.
Google'a ....(laptopunun markası) recovery tuşu de karşına çıkıcaktır.. 
Marka lenovo y550 işte yedeklemeyi soruyorum nasıl yedekleyeceğim ? Programsız bir yolu var mı ?
Dostum bende y530 var pc yi kapattıktan sonra o tuşa bas ekrana gelen pencerede fabrika ayarlarına dön dediğin zaman windowsun kurulu olduğu Yerel diski sıfırlar.. Yani D ye attığın dosyalara hiçbirşey olmaz

Burak D'nin imajını almalısın onun için burdan anlatım yapamam imaj yapmak için de imaj cd si yapmalısın iso belgesini indirmelisin onu googleden öğrenirsen iyi olar

Format attım D aynen duruyor pc fişek gibi oldu teşekkür ederim herkese